Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. „Възраждане“ скачат на КОВИД мерките, искат нормален живот

Мрежата

„Възраждане“ скачат на КОВИД мерките, искат нормален живот

Възраждане скачат на КОВИД мерките, искат нормален живот - Tribune.bg
Снимка:

От партия „Възраждане“ скачат на мерките, искат си нормалния живот. По-рано днес от думите на служебния министър на здравеопазването Стойчо Кацаров стана ясно, че не се налага въвеждането на нови мерки в страната ни. 

От Фейсбук на Костадин Костадинов 

На 11 септември от 12:00 ч. Възраждане организира национален протест срещу ограничителните мерки, задължителните маски и принудителната ваксинация.

Събираме се в София пред сградата на парламента и от там продължаваме. Ще подготвим писмо до президента, министър-председателя, министъра на здравеопазването и министъра на образованието, с което настояваме да се прекрати всякаква дискриминация и силов натиск срещу гражданите, желаещи да водят нормален и спокоен живот.

Няма да пуснем децата си на училище, ако има каквито и да е ограничителни мерки за тях; няма да спазваме незаконните античовешки заповеди на това правителство; няма да допуснем принудителна ваксинация. Писмото ще бъде свободно за подпис от всеки присъстващ гражданин.

Даваме 3 дни срок на правителството да премахне тези мерки, в противен случай следващият протест ще е в сградата на президентството.

Ние нямаме намерение повече да търпим антихуманните и увреждащи психическото и физическото здраве на нацията действия на правителството.

Достатъчно време им дадохме след падането на престъпния режим на Борисов, за да покажат, че са различни. Е, оказа се че по отношение на ограниченията, задължителните маски и принудителната ваксинация разлика между това правителство и предишното няма.

Време е маските да паднат!

София, 11 септември, 12:00 ч., пред Народното събрание!

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати