Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Тази „интелигентна дама“ с букет от псувни и ругатни – не желая да ме представлява

Мрежата

Тази „интелигентна дама“ с букет от псувни и ругатни – не желая да ме представлява

Тази интелигентна дама с букет от псувни и ругатни – не желая да ме представлява - Tribune.bg
Снимка:

Венелин Митев, Фейсбук

Тази „интелигентна дама“ ме поздрави с невероятно цветущ букет от псувни и ругатни. Завърши, че била за нас там и попита дали не ни е срам.

Не я познавам „професорката по филология“, но искам да й кажа на нея, а и на всички (45-50 човека, досущ като нея - 70% жени, псуващи вулгарно), че никъде и за нищо не желая да ме представлява и нищичко да не защитава от мое име или от името на член на семейството ми.

И да отговоря тук, защото там не ми даде шанс „дамата“, понеже бе с цел провокация и вдигане на шум в Тех парка - срам ме е адски много...от ТЕБ!    

 

         


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (5)

Да! Тази е откачалката, която блъскаше средни пръсти върху момчето, което от микрофона на Бабикян поиска оставка не само на правителството, но и на пРезидента. Хистеричка.
05.08.2020 16:33 / Отговор
кесо Те такива смели другарки преди 76 години свалиха "омразния монархо-фашизъм" и ни донесоха "свободата" от която още ни побиват тръпки, от "радост" де.
05.08.2020 16:48 / Отговор
P. Tomov Жената очевидно не е добре. На тези протести са много хора, които са за психиатриите. За съжаление лудниците затвориха и сега пациентите са по улиците.
05.08.2020 20:06 / Отговор
Луди жаби... Да, така е, начело с отровното трио. Хаджигенов сам се възпроизведе за опълченец от Шипка.
05.08.2020 22:19
Тартаковска му работа Господина със странното натаковано име не коментира такива неща тук, а само което му изнася да храчи по ГЕРБ
06.08.2020 06:44 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети