Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Весела Барбукова: Бенатова дължи извинение на цялото общество!

Мрежата

Весела Барбукова: Бенатова дължи извинение на цялото общество!

Весела Барбукова: Бенатова дължи извинение на цялото общество! - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на уважаваната бизнес дама Весела Барбукова

Смятам, че Бенатова дължи незабавно извинение на цялото общество!

Аз лично я държа абсолютно отговорна за всеки загубен човешки живот от ковид днес!


 

Автор

Коментари (13)

сивата котка За какво, ма како?
06.12.2020 20:45 / Отговор
Като си прост не се чуди защо и за какво е виновна некадърната мисирска подлога
06.12.2020 21:02
Щото си сива.................... Посредствен котка............
06.12.2020 23:35
Тартаковер Тази и мъжа й, щяха да арестуват заедно с близките им приятели Баневи. Изглежда платиха където и колкото трябва и днес са свободни волни птички. Затова с радост ще слугуват на властта и приближените им, ще нападат онези които не мислят с критериите на властта, нищо че преди това, може да не са познавали, нито чували дори.
06.12.2020 21:00 / Отговор
Де факто. Троле, що не реагира на написаното по същия проблем, но много подробно и аргументирано, от Калоян Костадинов???
По болшевишки търсиш да се хванеш за нещо, за да атакуваш и маскариш авторите, а избягваш същността на темите!!!
Иначе, пишем в този просташки сайт с отвращение, щот' ни е наредено (или платено)...
06.12.2020 21:16
Тартаковер Не е нормално да отговарям на коментиращ, който започва въпросите си към колега с обида, но ще се престоря, че не съм го прочел. Освен това аз не чета всичко в тази медия, просто не ми е интересно, скучно ми е и го намирам с ниско ниво на достоверност. Затова не бях прочел това за което споменаваш, сега го направих от любопитство, породено от твоята реплика.
В интерес на моите разбирания за истина, намирам написаното за точно. Мисля подобно на автора. Друг въпрос е, че под него прочетох различни коментари в двете посоки. Толкова за публикацията.
Но относно нечистоплътното семейство Барбукови, нямам намерение да променям разбиранията си. Не бих ги допуснал между приятелите и познатите в обкръжението си. Не допускаме парвенюта между нас.
06.12.2020 22:16
онанист Те всички са ти колеги бе дедо!Да ти имам самочувствието!
06.12.2020 23:00
ЖЪЛТА КНИЖКА................. ЧЕРВЕН ПОМИЯР........... ТАРТАКОВЯР............................................... ДЕГРАДАЦИЯ.................
СУБЕКТ СЪС СПЕЦИАЛНИ ПОТРЕБНОСТИ-ДА НЕ МУ СЕ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ........
06.12.2020 23:32
Киро Бизона Тараторчо, кой си ти бре, цървул неощавен, та се пенявиш „Не допускаме парвенюта между нас“? Кои сте вие? Да не би да сте все от онези генетично нащърбени избушеняци, дето се имат за катастрофално умни и неподходящо убави и които свалят ката ден законно избрано правителство между сутрешното си кафе и следобедната разходка на кучето си? К‘во сумтиш там, под миндера? Да не би да имаш наследствен замък в село Червен Дирник, а? Или не си първият от твоя род с обувки? Я чиба, шлякатарник смотан!
07.12.2020 10:50
Йосиф - Бенатова изпълни поръчка за сриване на невероятния авторитет и харизма на проф. Мутафчийски през първите месеци на пандемията, изплашил някои персони, кахърящи се за рейтинга си. Но пострада медицината и народонаселението. Затова е отговорна поръчковата журналистка.
06.12.2020 21:05 / Отговор
Четейки тука написаното Само коментарите на тартаковер са неадекватни и провокиращи затова за в бъдеще ще ги под минавам без да ги чета
07.12.2020 07:53 / Отговор
Гост Всички видяха и виждат, че Царят е гол. Странна поява на статия. Явно хората, като не виждат истински отговорни мъже, си създават Жана Д' Арк - силна, смела и превърната в зкупителна жертва.
Странно, че се пишат статия и коментари към статията в защита на Мъж и в нападение на Жена. Защо?
Толкова ли е слаб в момента той, че се нуждае от защита? Да, няма здравна система... Но едва ли някой му търси отговорност?
И защо няма уважение към жената? Защо у нас я заклеймяват? Отговорът е, че те (ако са мъже) обиждат жените си; ако са жени - са обиждани и нападани.
А за мъжа в статията - или добро или нищо. Все едно не е жив!
Един ден всеки ще отговаря за думите си - да пазим мислите, думите и действията си чисти!
08.12.2020 10:43 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети