Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Весела Казакова защити Диана Димитрова: Тонът е отомански, все едно е вещица, все едно сме в Средновековието

Мрежата

Весела Казакова защити Диана Димитрова: Тонът е отомански, все едно е вещица, все едно сме в Средновековието

Весела Казакова защити Диана Димитрова: Тонът е отомански, все едно е вещица, все едно сме в Средновековието - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на актрисата Весела Казакова

Омерзена съм от отровните и обидните подмятания по адрес на едно момиче, една жена, актриса, която уважавам и която познавам индиректно от кастинга на последния ни филм – Диана Димитрова. И мога да гарантирам за таланта ѝ и за професионалното ѝ раздаване в този труден кастинг, както и от ролите ѝ, разбира се.

Нейното откровение за преживяната агресия и травма е най-естественото нещо, случва се по целия свят и се надявам все повече жени да се осмеляват да споделят, отмина това време, когато трябва да си мълчим скромно в ъгъла.

Тонът на цялата тази развихрила се в България сага е отомански, от замитанията под килима, намеци и недомлъвки до откровено „разпни я”, все едно е вещица, все едно сме в средновековието. Актьори използват псувни, език и маниери, каквито не съм сънувала, че ще чуя в бранша ни.

Човек и артист като Юлиян Вергов няма нужда от цялата тази армия от защитници и клакьори.

Пожелавам на Диана да бъде силна, да разцъфтява таланта ѝ, да е здрава и да следва смелостта си, защото след много години това ще ѝ е донесло неподозирана сила, бурята ще е отминала, дори забравена, а резултатът от случилото се за нея и много други ще е награда.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети