Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Веселин Желев: Не искали партии на статуквото, ама имат пресечни точки с тях

Мрежата

Веселин Желев: Не искали партии на статуквото, ама имат пресечни точки с тях

Снимка:

От профила във Фейсбук на журналиста Веселин Желев

Оф, оф, оф

Не искали партии на статуквото, ама имат пресечни точки с тях. „Няма не искам, няма недей“, „Що така, бе, Миме“. Ама какви хубави заглавия на песни имали, бе. Ей така ги магереха правителствата на Беров и на Орешарски. Помня го, като да беше вчера. Който не помни, да му мисли! Пътнико, Трифонов…Забравих: „Ще ти скъсам г…“. Няма да го напиша цялото заглавие (пак от вашия репертоар), защото Цукерберг не дава, но ти си го знаеш. Само че сега за твоя г…става дума.Само се чудя кой ще го къса – Радев ли, Доган ли или идвамата?  

 


Коментари (3)

Донки Хот Преди час по БНТ една дама, бивш прокурор, каза, че миналата година от прокуратурата са огласили съдържанието на СРС-та, с цел да информират обществото какво се крие зад спонтанните протести в центъра на София! Подмяната е извършена още тогава! Властта обаче не реагира, а напротив - остави ги да ескалират, да вандалстват, да тероризират! Защо?
23.07.2021 19:47 / Отговор
attropo Защото Борисов е:* тиранин,толуп,мутра,убиец на невинни украинки,гад* и т.н. - справка може да направите на сайта на *независимия* сайт *кинефник*,който според разградското приватизаторче от Буджака бил обективен!
Та затова ВМЕСТО да строшат и размажат онези ПРОСТАЦИ И ГОВЕДА от протеста,самите полицаи бяха палени,ритани,замеряни с всичко,което се сетите.
И да - джурналистите не писаха за това,но вой до небесата за двама техни псевдо-колеги*,които сами се навряха мужду шамарите.Двама!А ако бяха повече?О,какъв вой до края на Галактиката щеше да има.
Впрочем,аз пазя всички *бисери* от *кенефник* - мога да ги изпратя на ивчо на *Малуша..
Барабар с нови,още по-разобличаващи снимки на:шкаФчитъ,пачки,къщи,да,къщи,много къщи в Барцелона,Сингапур,Нови Йорк и даже от Буджака!
23.07.2021 21:13 / Отговор
ПЕТОРНА КОАЛИЦИЯ=БСП+ДБ+ДПС+ИТН+ЕБНИ........ Какво да размишляваме за пресечни точки..... Пет деца на ДС/БКП-едно върху друго - на камара....
23.07.2021 21:31 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още