Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Веселин Желев: Още малко така и не се учудвайте, ако чуете: Къде си Бойко?

Мрежата

Веселин Желев: Още малко така и не се учудвайте, ако чуете: Къде си Бойко?

Веселин Желев: Още малко така и не се учудвайте, ако чуете: Къде си Бойко? - Tribune.bg
Снимка:

От профила във Фейсбук на журналиста Веселин Желев

Бойко Борисов влиза с летящ старт в нова предизборна кампания. Превъзхожда разпенените си противници с опит и с природен талант за пропаганда. Те вече нямат полезен ход: ако направят правителство, са обречени на провал. И то - на срамен провал - в отечественофронтовска прегръдка с БСП и ДПС. Ако не направят, отиват на избори тежко компрометирани - показаха само злоба и не изпълниха нищо от обещаното.

А пандемията и икономическата криза продължават, хапят. Народът го болѝ и виновните сега са те. Още малко така и не се учудвайте, ако чуете: Къде си Бойко?

Съгласен съм с Полина Паунова, че Борисов си прави ПР, т.е. пропаганда, защото не отговаря на въпроси на медии. А да не би ИТН да отговарят? Да сте видели в техните предавания опонент през последните 20 години? Да сте ги чули днес да отговарят на журналисти? Това е порочният стил на правене политика отдавна и да, ГЕРБ имат заслуга за установяването му. Но не са единствените, които го използват. За разлика от някои свои опоненти обаче го използват по-сръчно.                                        


Топ новини

виж още
Актуална тема