Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Видео в Ютюб: Министър-председателят на България – „уважаван бизнесмен“ или измамник?“

Мрежата

Видео в Ютюб: Министър-председателят на България – „уважаван бизнесмен“ или измамник?“

Видео в Ютюб: Министър-председателят на България – уважаван бизнесмен или измамник? - Tribune.bg
Снимка:

В интернет набира популярност видео, озаглавено „Министър-председателят на България – „уважаван бизнесмен“ или измамник?“ В него се разказва  за намесата на името на известната тв водеща Опра Уинфри, както и за продуктите, продавани от компанията на Кирил Петков и неговия баща.

Видеоклипът за много кратко време е натрупал над 35 хиляди гледания. От кадрите се повдигат много въпроси, а в част от коментарите хората се питат дали Петков ще отговори на тях.

Също така се припомня, че при опита на журналисти да зададат въпросите си една медия е била щурмувана и дори за кратко реакцията ѝ е била затворена от властите, като се подчертава, че това е станало малко сред изборите. Авторите на клипа определят действията като безпрецедентна атака срещу свободата на медиите.

Припомня се, че Кирил Петков, който е производител на хранителни добавки и предлага вегански пробиотик,  се оказва, че продуктът не е разработен на основата на бактерията „Лактобацилус Булгарикус“, както се твърди, а на сок от моркови.

В сайта на компанията, лечебното средство пък се описва като иновативен биопродукт на капсули и таблетки с уточнението, че е клинично тестван от харвардски учени, съвместно с лекари от ИСУЛ и дори се ползва от водещата Опра Уинфри, а тенисистът Новак Джокович, бил фен на продукта.

Фирма на Кирил Петков ползва името и лицето на Опра Уинфри, за да рекламира хранителни добавки? (СНИМКИ)

Историята за Опра Уинфри беше разказана в телевизията на Слави Трифонов лично от Кирил Петков, а пловдивската медия Plovdiv-online направи свое разследване по темата, за което медиите вече писаха.  

 


Топ новини

виж още