Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Вие имате цялата свобода на света и пак сте недоволни!Ако ви питам от какво – няма да знаете

Мрежата

Вие имате цялата свобода на света и пак сте недоволни!Ако ви питам от какво – няма да знаете

Снимка:

Мариета Димитрова, Фейсбук

Първо: Ние българите сме си лоши по природа, как да очакваме да ни управляват добри хора?

Второ: 20 000 души НЕ СА БЪЛГАРИЯ!

Трето: Полицията никога не бие първа, освен по нареждане! В другите държави щяха да ви спукат от бой, а в някои и стрелят при неподчинение! Вие имате цялата свобода на света и пак сте недоволни!
Четвърто: Никой не ви е виновен, че чакате пенсиите и майчинството на родителите си и на жена си, за да ходите на Гърция по 4 пъти на море и по 3 пъти на България и да си купите бира и цигари! Е НЕМА ДА ВИ СТИГНАТ!

Пето: Е сега ако ви питам от какво сте недоволни, всички 20 000 няма да знаете какво да ми отговорите, защото това, което пеете по телевизията, сте го чули и го повтаряте, това не е ваше мнение, защото си противоречите, като постоянно се публикувате по курорти, ресторанти и сносен начин на живот!

Шесто: Има хора, които мразят правителството и прламента, но всъщност са много облагодетелствани точно от този парламент и правителство и никога не са били по-богати! Което само по себе си е противоречие!

Седмо: Тези, които не са доволни от управлението на държавата, са хора, които НЕ виждат по-далеч от носа си! Не рискуват, не предприемат нищо за да подобрят живота си, чакат “НЯКОЙ ДА ДОЙДЕ ДА ГИ ОПРАВИ”! Уважаеми! “Всеки сам кове съдбата си”, не Boyko Borissov!

И Осмо: Корупция, злоупотреба с власт, тайни договорки, заговорничество, шпионаж и още много други кусури, са част от световната конспирация! Китай, Япония, Русия, САЩ, Франция, Германия, Великобритания и др. ЧЕЛИ СТЕ всички много за това! Много ви моля НЕ ГО забравяйте! Който и да дойде, ще го прави!

Винаги съм казвала, че не съм фен на промяната! Всяка промяна носи ПЪРВО РАЗРУШЕНИЕ. Кому е нужно? Винаги има начин, по който да накараш един, човек да ти помогне и той е, като ПЪРВО го помолиш! Ама ако знаеш какво искаш! Аз не искам от правителството да ми намерят мъж, дом и работа. Искам чисти и приветливи градове и села, всичко да се подмени с ново, защото не е нормално в село Долистово водопроводът да е на 50 години! В селото има 3 улици! Омръзна ми от МЕЖДУНАРОДНИ ИКОНОМИЧЕСКИ ОТНОШЕНИЯ. Ние селяните си искаме да ни е убаво селото. Работа, маж и каща си имаме! Омразата и разединението, за които апелира нашият Президент, са особено грозни и недостойни за държавен глава! Срам ме е!
#товасмение! 


Етикети протести

Коментари (1)

кесо Хубаво е, че авторката не ги пита защото картината след отговорите ще бъде още по-тъжна - колкото запитани, толкова и отговора, кой от кой по-нелеп и идиотски.
16.07.2020 10:00 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още