Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Вигенин: Доживяхме председателят на НС да инструктира президента на кого да връчи третия мандат

Мрежата

Вигенин: Доживяхме председателят на НС да инструктира президента на кого да връчи третия мандат

Снимка:

„Доживяхме председателят на Народното събрание да инструктира президента на кого да връчи третия мандат. Аз предлагам всеки да се съсредоточи върху конституционните си правомощия и да си върши своята работа“. Това написа депутатът от БСП Кристиан Вигенин във Фейсбук.

По думите му за едни третият мандат е възможност държавата да поеме въздух, за други - просто тема за махленски разправии и предизборен трамплин.

„Нека президентът прецени на коя от двете перспективи да повери мандата. Финалът и в двата случая може да е един и същ, но не е без значение пътят до него. Подредени, разумни, съдържателни стъпки на мандатоносителя имат шанса поне донякъде да върнат усещането за достойнство и отговорност на институцията Народно събрание. С първите два опита дори това не се получи“, написа още той.  


Коментари (3)

Бай Гроздан Ами да му кажа на Кристианчо, че дори и при крушовишката стринка да отиде мандатът, тя правителство няма да може да направи! Другите, дето трябва да я подкрепят, са толкова изгладнели за държавна софра, че направо ще я разкъсат, искайки кон за кокошка! А след това тя ще носи отговорността, не някой друг! Да, ама тя пък хич не си пада по тия работи! Виж, ако има нещо за приватизиране, нещо Техноимексче – да, ама отговорности за зулумите и кражбите на другите – твърдо крушовишко „нье“! Така че ще видим до кога ще я търпят на Позитано тази стринка, а основният въпрос е защо не са я изгонили досега!
24.08.2021 13:18 / Отговор
Гражданин Ива Митева (юлвие мустафа) е от гр.Кубрат Разградса област
24.08.2021 13:26 / Отговор
Гражданин Ива Митева (юлвие мустафа) е от гр.Кубрат Разградса област
24.08.2021 13:26 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още