Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Виктор Димчев: Харесва ми новата система на управление на тези две момичета. Най-сетне нещо позитивно...

Мрежата

Виктор Димчев: Харесва ми новата система на управление на тези две момичета. Най-сетне нещо позитивно...

Снимка:

От профила във Фейсбук на фотографа и тв продуцент Виктор Димчев

Харесва ми новата система на управление на тези две момичета. Най-сетне нещо позитивно да ни се случи!

Качвам се сутринта в трамвая. Няколко роми пребиват контрольорите под възторжения рев на останалите пътници. Няма съмнение, че това са слуги на мафията. Откакто победи революцията всички се возим безплатно. Младо момиче рисува с червило върху автоматите за електронно таксуване малки сърпове и чукчета. Една баба почти се разрева от умиление.

Слизам, а на спирката е започнал нов строеж. Бързо пипат новите. Изграждат нов пункт за борба с мутрите. Всеки гражданин може да се оплаче от произволен враг на народа, а сигналите се събират, изпращат на „Ти броиш“ за резолюция, и после разстрел и червеи, това е толкоз просто и логично.

Из целия град сноват блюстители на новия ред. Симпатизанти на ДБ проверяват автомобилите на граждани за вредни газове. При нарушения, возилото изземват направо на място, водачът отива доброволно в затвор, макар и за кратко. На спирката дърпаха една отчаяна леличка, оказа се, че в колата й намерили календарче на ГЕРБ. Не й мърдат три годинки, гадината.

Откакто Румен Гечев пое обратно финансите, хлябът е по-евтин от бананите. Вчера дядо намерил Добруджа на 15 000 лева, а когато имаше за последно банани по магазините, бяха три пъти по-скъпи.

По БНР пускат повече фолклорна музика. Сутринта даже имаше концерт на новия национален танцово-инструментален състав за модернизирана фолклорна музика, носещ името на прочутия роден музикант Кондю Савов. Свирят заедно с Росица Кирилова кавъри на Ку-ку бенд, но много добре ги правят. Признавам, че откакто го пое, Азис буквално преобрази Министерството на културата.

Точно пред офиса срещнах Арман Бабикян, раздаваше по една депутатска заплата на случайни граждани, като част от новите мерки за справяне с бедността. Направи ми впечатление, че доста хора отказваха парите. Откакто Манолова пое социалните услуги, гражданите масово връщат изплатените помощи. С парите купуваме безплатни лекарства и гумени патета, които се раздават на социално слаби.

Реших и аз да не вземам. Наясно съм, че със спестените пари ще бъде построена новата комбинирана еко магистрала Ком-Емине, плавателния канал Варна – София, както и космическата програма на Иво Мирчев, с която най-сетне ще пратим хората от ДБ на Луната.                                                               


Коментари (14)

Бай Гроздан А не, няма такъв смях! Тоя направо ги е заклал, отрязал им е кухите глави до кръста! Ама малко ми е смях през сълзи, че не някой друг, а част от народа ги докара тия да се борят за правителство! Народ ли е, да го опишеш! Боже, помози! Боже, сохрани!
08.04.2021 17:51 / Отговор
ГЕРБКП Този гербаджийски слуга, на ден пише по пет статуса срещу всеки, който критикува и говори за корупционните схеми на бащицата Борисов. Ама пише по злобно и арогантно и от статия в жълтия ПИК на властта, плюе хората, обижда ги на външен вид и т.н. Наистина жалко типче, което манипулираше за броя на протестите преди година, което за малко рубли плюе на достойнството си и всичко, за да пише ежедневно лъжи и плюнки.
08.04.2021 17:58 / Отговор
ТОЗИ МАЗЕН БКП - ГЕЙ НА ДЕН ИЗЛИВА ПО 1234 ТОНА ЧЕРВЕНА ПОМИЯ.... .
ИЗВЕСТЕН Е ПОД ИМЕНАТА-ТАРТАКОВЕР, ГЕРБКП, МДА, ХАХА,....
ИЗМЕТ БОЛШЕВИШКА.....
08.04.2021 18:06
Тартаковер Да се родиш глупав не е срамно, срамно е да умреш глупав-така пише известният писател Е М Ремарк. Естествено тези които се възхищават от пошлия, примитивен сарказъм на фотографа не се срамуват, че както са се родили, така ще си умрат. Дори едва ли са чували името на писателя. Не се срамува и самият фотограф от дърварския си хумор и силиконова ирония, защото добре осъзнава пред кого и за кого, а най-важно ЗА КАКВО ги пише.
,
08.04.2021 18:17 / Отговор
Разкритие: Тартаковер и Александър Симов имат еднакъв стил и една и съща Дулцинея.
08.04.2021 19:32
БРАВО, МАЗЕН ТАРТАКОВЕР! . СЕГА СЕ ИЗПЪЧИ, КАТО МДА, ПОСЛЕ КАТО ХАХА.....
08.04.2021 20:56
Един примитив Чудно ми е как , след като във всеки пост цитирате я Пушкин, я Ерих Мария Ремарк , я друг известен писател , което значи че сте чели много , как не успявате да отделите зърното от плявата.
08.04.2021 19:47 / Отговор
Z А-a-a, то не става само с четене, трябва и акъл.
08.04.2021 22:17
Мимето Щото хумореските на Славчо са изискани и интелектуално възвишени, нали? Димчев ги е изтипосал чудесно! И това е само началото за смрадливците и мърлите, които ще се жертват за министри!
08.04.2021 19:53 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още