Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Не, това не са протести, а дълго, досадно и тъпо поднесено мероприятие, чиято задача е да обезпечи заплати и представителство за група хора

Мрежата

Не, това не са протести, а дълго, досадно и тъпо поднесено мероприятие, чиято задача е да обезпечи заплати и представителство за група хора

Снимка:

От профила във Фейсбук на Виктор Димчев

Протестите свършиха? Победихме или загубихме?

Всъщност „протести“ през последната година наричаме политическата кампания на група регистрирани и нерегистрирани партии, чиято основна, единствена и фундаментална цел е да осигурят заплати за част от своя партиен елит в следващия Парламент.

Не, това не са протести, а дълго, досадно и тъпо поднесено мероприятие, чиято задача е да обезпечи заплати и представителство за група хора, чиято цел нито преди 10 години, нито сега, нито след 10 години ще бъде да промени нещо в страната.

Просто за едните заплати иде реч. Простичко.

Поименно мога да ви изброя заплатаджиите, организациите, идеите и скритата адженда на тоя или оня.

От години ги храним с данъците си. Далеч по-вредни са от дупките в здравната система.

Едни и същи отрепки - Мая Манолова, тръгнала като секретарка на синия кмет на Кюстендил, през измамата Костинброд, до кревата на величията и омбудсрамския пост.

Христо Иванов - от стипендиите в USA през синекурните длъжности, чашите с уиски, веселите млади секлецарки и витиеватите глупости.

Слави Трифонов - от червените ферарита, бясната чалга и повсеместната простотия, през облизването на тоя или оня политик две десетилетия, до сегашния образ на светец, спасител и морален стожер.

Корнелия и Свиленски - принудени да търгуват резултатите от собствените им съсипани бракове, политически и реални, в тежък конформизъм с всичко, което е работническо.

Настимир и индианците наоколо, Йоло и Боец-ангажираните поплювковци, яйцеметите, шизоорловистите, оня лумпен Костя Копейката, останалата обществена шлака тип Дионисий, Мангъров и неговата азбучна тъпотия, хилядите безименни, Росен Данса, Божката Ритона, колко ли са, да не изброявам пастмината поименно.                                               

Вервайте им.                                                  


Коментари (6)

кесо Много свеж и точен коментар!
18.11.2020 15:20 / Отговор
Виктор Димчев един от малцината свестни и интелигентни десни хора, които останаха верни на истината. Допадна ми думата "отрепки" - хубаво е когато нещата се назоват с точните им имена.
18.11.2020 19:51 / Отговор
Асен На Христо Иванов да му се вържеш, че го прави за доброто на народа, би било огромна глупост!
18.11.2020 21:03 / Отговор
Z Е, в този смисъл огромни глупаци ще има достатъчно, че Ристю да стане един от запалтаджиите в следващия парламент. Тъжно, но всички ние ще му плащаме заплатата. Дано поне се кротне като депутат, както се кротна когато стана министър.
19.11.2020 12:27
Ристю няма да стане депутат, помнете ми думата!
19.11.2020 13:24 / Отговор
Ааа, сетихте Уи се? Хваща за гушата! Точен коментар отвсякъде.
19.11.2020 15:54 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още