Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Виктор Димчев за настървението на лидерите на демократични формации извън Парламента…

Мрежата

Виктор Димчев за настървението на лидерите на демократични формации извън Парламента…

Снимка:

От Фейсбук профила на Виктор Димчев

Настървението на лидерите на демократични формации извън Парламента започна силно да прилича на онази омраза, която имаха едни озлобени баби и дядовци с празни торби в началото на 90-те, когато жертва/виновник за нещастието беше правителството на Филип Димитров, а спасителите/надеждата беше партията майка/баща.

Тя донесе желаното - една тогавашна Тони Цонева размаха червена карта на България, едни икономисти се справяха с кризата чак докато по хамбарите не остана и зрънце жито, а тихият анализ на ръководството потъна в онази неизвестност, от която сега се пръкват същите деца на късния соц, които твърдят, че разкопчават колана и ни почват.

Е, аз твърде много се нагледах на заплатаджии, майстори и трикаджии, та не вярвам - нито на тях, нито на новата вълна червени управители, че дори и на премаскираните несполучливи копия на фалшификати, каквито са Манолова, Лупи, Христо и компания.

Иначе вие вярвайте, можете да блеете, не е забранено и да махате с опашка.

Да си знаете.  


Коментари (8)

тъжно Боже, този Борисов/Пеевски го активираха да брои всеки ден протестите с жълти чертички и да намалята бройката като премахва няколко нули, сега му дават друга роля, но всеки подчинен на тази мафия няма достойнство, ще се навежда, колкото му кажат.
04.01.2021 20:52 / Отговор
Само дето не беше необходимо да премахва никакви нули, защото на площада имаше по не повече от стотина платени кукувци...
04.01.2021 21:26
Ядосан А, и добре че беше той да ги брои, та истината поне малко да излезе наяве. Защото така се бяхте унесли в лъжи, че говорехте за милиони. Защо тогава не го опровергахте, че сте много повече от преброените, а? Ами мълчахте като пръдни в гащи и все повече се спихвахте, въпреки парите на онези двама престъпници и шайката манипулатори! Гиди мръсни помияри, освинихте София!
05.01.2021 08:08
Ядосан И накрая ви изработиха, нали? Маямата с вашите отровители искат да се наредят на софрата, а ви лъжеха, че нямат политически амбиции! А вие, бунаците, ходехте да блеете и да пикаете по дворовете всяка вечер, уж за правда и свобода! А то за какво било? Стани ти, да седна аз! Разбрахте ли, тъпанари! Както винаги!
05.01.2021 08:16
дано ви става все по-тъжно коментар в тартаковерски стил - пускане на гаднички неверни забележки за автори, казващи истини, които не ви изнасят. Защото не можете да оборите думите им. Фактите и тези, които се позовават на тях са най-големия ви враг. Активирането на лъжци е ваша практика. Виктор Димчев е от истинските демократи по душа, които се активират от собствената си съвест и разум. Същото не може да се каже за повечето в т.нар. "десни партии", където са останали по-комунисти от комунистите.
05.01.2021 09:28
БРАВО ! Точната истина е , И НЕ Е СЛУЧАЙНО, ЧЕ ТЕЗИ ОТРЕПКИ, ЛУЗЪРИ, КОМУНИСТИЧЕСКИ ТРУПОВЕ, ПЕДЕРАСИ, НАРКОМАНИ, КУРВИ и ВСЯКАКВИ ОТКАЧАЛКИ като ИЗПЪЛЗЯХА КАТО ЧЕРВЕИ и тръгнаха да се търкалят по улиците и там ВЪШЛЯСВАХА...та тези ИЗРОДИ направиха НАЙ-ГОЛЯМОТО ДОБРО на УСПЕШНИЯ БОЙКО БОРИСОВ като го БЕТОНИРАХА с ГЕРБ ДА СА ЛЮБИМИ, ИЗБИРАЕМИ и ДА СА ЕДИНСТВЕНА АЛТЕРНАТИВА за България !!! ХА така, ЧЕСТИТО НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ - ГЕРБ и БОРИСОВ !!! БЕТОНИРА СЕ И ЕЛЕКТОРАТА на ГЕРБ, та се и УМНОЖИ, затова УСПЕХИТЕ са за ГЕРБ, БРАВОоо!
05.01.2021 01:25 / Отговор
кесо Е, нека се опитаме да влезем в положението на въпросните другари. Пред очите им от държавната хазна изтичат милиарди които няма да влезат в техните джобове. За какво тогава са всички им напъни да захапат държавното виме ако то се окаже празно. Борисов този път, за разлика от предишните си два кабинета, ще им остави празна хазна, а парите от ЕС все по-трудно могат да се крадат и още по-трудно да се получат след многобройните условия които напоследък бяха приети за получаването на помощи.
05.01.2021 10:18 / Отговор
Пацо Без емоции и анализи: 6+
05.01.2021 10:58 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още