Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Виктор Стоянов: Моля журналистите да попитат Манолова и Дончева дали според тях Ванко 1 е мутра

Мрежата

Виктор Стоянов: Моля журналистите да попитат Манолова и Дончева дали според тях Ванко 1 е мутра

Снимка:

От профила на композитора и бивш заместник министър на културата Виктор Стоянов

Мога ли да помоля журналистите, които ще бъдат домакини на Мая Манолова и Татяна Дончева - основни морални стълбове в коалицията „Мутри вън!“, да ги попитат за мнението им относно това дали бенефициентът на поправката „Ванко 1“, с която наказанието за склоняване към проституция в някои случаи значително се намалява, е мутра. И ако да - защо Татяна Дончева я предлага, Мая Манолова я внася в НС и поправката става факт, благодарение на който Ванко 1 излиза на свобода, гаврейки се със съдбите на десетки млади момичета и семействата им? Благодаря предварително.         

                                                                                                                                                     


Коментари (4)

кесо Виктор Стоянов очевидно не занае, че има "прогресивни" мутри, каквито са всички червени мутри като спонсорите на също така "прогресивните" червени мутреси на снимката и има за жалост "реакционни мутри" които се нуждаят от "профилактиране", както са завещали още преди 76 години предците на днешните "прогресивни" червени мутри.
18.02.2021 13:15 / Отговор
продължение кесо Кесо е абсолютно прав ! Склоняването към проституция не прави Ванко МУТРА ! Днес това е една достойна за много от протестърките професия , която носи дори ПОЛИТИЧЕСКИ ДИВИДЕНТИ ! А иначе припомням :
" Обвинявана за предлагане на поправката е основно депутатът от БСП Татяна Дончева, тъй като, въпреки че не е присъствала на първото заседание на правната комисия, когато поправката е отхвърлена, тя изрично иска прегласуването ѝ на следващото заседание.[2][3] От друга страна, видно от архива на Народното събрание, законопроектът е внесен и мотивиран от Мая Манолова (БСП), Яни Янев (НДСВ), Надка Балева (БСП) и Христо Бисеров (ДПС).[4]. Поправката влиза в сила от октомври 2006 г. след публикуването на промените в закона в Държавен вестник. " ЯСНО и ТОЧНО !
18.02.2021 13:33
ЦВЕТАНКА РИЗОВА...... ДОВЕЧЕРА ЩЕ ГИ ПИТАМ.......
ГЛЕДАЙТЕ BTV-ТЕЛЕВИЗИЯТА НА ЧЕРВЕНИТЕ МУТРИ.......
18.02.2021 15:18 / Отговор
Накратко казано. Той е 100% "баш мутра", а те са "баш зурли" или по народному - 100% баш дулици.
18.02.2021 15:51 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още