Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Виктор Стоянов: „Всички за Мая, Мая за всички“ едва не ме доведе до летален край от истеричен смях

Мрежата

Виктор Стоянов: „Всички за Мая, Мая за всички“ едва не ме доведе до летален край от истеричен смях

Снимка:

От Фейсбук профила на музиканта и композитор Виктор Стоянов

Ще помоля хората, занимаващи се с ПР-а на Мая, да таргетират по-добре кампанията си. Поканата за група с наименованието „Всички за Мая, Мая за всички“, едва не ме доведе до летален край посредством пристъп на истеричен смях. Предварително благодаря.  


Коментари (8)

DT Както е тръгнала работата скоро ще има "Мая без всички,Черепухин за Мая".Картечарката терористка трябва да стяга шортите ,защото ще има напишване и оакване.Пари,пари ама насреща като пъчиш само един пъпчив задник твоята работа ще бъде на изуй гащи.Не слушкаш благодетеля си "пушещата пура" и затова ще има напляскване по дупето.Любовника не я бръсне за слива,чичко Паричко и е дигнал мерника ,съветът ми е да вдига умирисниците от блокадата и с тях някъде в по затънтен манастир и така до като смъртта Ви раздели.
22.08.2020 22:31 / Отговор
КТ Просто ни припомнят предното и амплоа, Мая Общата. Тогава я деляха двама. Сега се е пуснала за всички. Събира маса от членове за изборите.
23.08.2020 07:38 / Отговор
кесо Абе вие лидерката на партия "Изправи го.бг" Мая Конопа хич не я мислете. Тя вече с този слоган за име на партията си е осигурила верността на мераклиите които обичат мадами като Мая Конопа, с вид на дългогодишни труженички на Околовръстното и "Лъвов мост". Майчето Конопа може да не разбира от коноп, ама от мъжки мераци много разбира.
23.08.2020 09:25 / Отговор
Болярин Че има ли жив мъж, който да се прежали с това квазимодо ... ?!! Само във филм на ужасите - въпреки че и в това не съм сигурен - нещо подобно може да се случи !
Мен ако ме оставят с тоя уруспунгел (Мая "Конопищницата") на безлюден остров, заобиколен от кръвожадни акули, ... скачам и плувам, пък каквото ще да става !!!
24.08.2020 15:49
Пацо Стига сте закачали жената бе, оставете я да се доизживее като нещо... каквото и да е!
23.08.2020 11:57 / Отговор
Скоро Мая и льотчика при сидеров
23.08.2020 11:58 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още