Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Вижте видеото с дядото на Евгени Марчев - не крие, че е убеден комунист

Мрежата

Вижте видеото с дядото на Евгени Марчев - не крие, че е убеден комунист

Вижте видеото с дядото на Евгени Марчев - не крие, че е убеден комунист - Tribune.bg
Снимка:

Дядото на станалия известен като „студентът от Хага“ Евгени Марчев, никога не е крил, че е убеден комунист. Това ясно личи и в последното му интервю преди няколко дни, дадено пред регионален сайт.

Дядото обяснява, че цял живот е работил за благото и благосъстоянието на държавата. И затова случващото се в държавата днес го отчайвало. Той говори с носталгия за онова време, когато според него страната е имала успехи, които сега отново според него – няма.

Естествено, да защитават дядото „убеден комунист” се хвърлиха и  всички партийни функционери на уж дясната формация „Да, България”.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (7)

Уфф! Червените нямат срама!
19.07.2020 20:10 / Отговор
Коко Абе герберски курви и от къде разбрахте че е комунист. Дядото на Евгени Марчев никога не е членувал в БКП за разлика от вожда ви Боко-тиквата. Дядото на пребитото момче е дългогодишен хирург в Сандански спасил хиляди животи. Лично баба Ванга е пращала тежко болни хора да ги оперира доктор Димитров. А вожда ви Боко е един тъп пожарникар и мутра.
19.07.2020 20:49 / Отговор
Тартаковер Прав си Коко, грешката ти е само че хабиш мозъчни неврони да спориш с едноклетъчни. На тях Главатаря им е казал че е комунист, че му е объркал живота, значи е така ! Главатаря им каза, че марширувал с червена връзка под падащата радиация от Чернобил-значи е така! Нищо че тогава е бил на 27 години и едва ли е бил пионерче, освен ако не е повтарял 10 години един клас. Мен ме е срам, че има такива хора в България, но очевидно трябва да приемем, че такива са феновете на ГЕРБ, за тях истината се определя само от думите на Тиквоний. Те не мислят с мозъка, мислят само с хипоталамуса си. Затова живеем в кочина и така ще е докато хора като днешните водят държавата. Това протестиращите млади хора вече разбраха и вече надеждата е в тях.
19.07.2020 21:01
mchete За Боко мога да се съглася, че не е много интелигентен, ама Радев е в пъти по-нагъл и тъп от него, пък тъпият народ си го харесва. Може би е нормално? Б.Б. имаше една крилата фраза: " Аз съм прост и вие сте прости, затова се разбираме" Прав е бил, явно?...
15.08.2021 10:47
Радост вкъщи Ама и този младия другар Евгени, уж беше потрошен от бой и нищо не си спомняше, а изведнъж на третия ден се показа чистичък и свежичък и ни напълни главите с чак невероятни подробности! Това медицината е голяма работа, нали, другарки и другари?!
19.07.2020 21:06 / Отговор
Bg Тоя сайт е най голямата клоака
19.07.2020 23:58 / Отговор
Весела На който не му отърва истината - така ще пише. КЪШ!
20.07.2020 01:36

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети