Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Владимир Каролев: Никой няма да строи на плажа „Корал“ и на дюните

Мрежата

Владимир Каролев: Никой няма да строи на плажа „Корал“ и на дюните

Владимир Каролев: Никой няма да строи на плажа Корал и на дюните - Tribune.bg
Снимка:

"Дневник" отново с фейк новина по темата

"Дневник" отново с материал пълен с фейк нюз. И всички медии, финансирани от “Америка за приятелите на Обама и Клинтън в България”, с copy&paste едни и същи лъжи и постват с една и съща архитектурна рисунка. Това написа във Фейсбук икономистът Владимир Каролев по повод решение на ВАС.

Та истината е : 1. Земята на Прайм Пропърти БГ АДСИЦ (публично акционерно дружество) е НА скалите, а не НА или ЗАД плажа Корал. На снимката това е земята, свършваща след басейните.

2. Съседната земя с по-голямата част от сградите на рисунката ( в дясно до басейните) е на испанския гигант Ибердрола. Фирма с над 31 милиарда евро продажби и над 30 хил. служители. Поствам снимката на централата на Ибердрола.

3. На плажа никой няма да строи. Някога Ибердрола ще направят 5 звездно ваканционно селище ЗАД плажа, спазвайки законите.

4. Дюните са на плажа. Не в имота на Прайм Пропърти БГ. Откъде знам ли? Аз лично съм преговарял за покупката на тази земя през 2004-5 като съпредседател на борда на директорите на Прайм Пропърти БГ Адсиц. И да е ясно : съдът отсвири зИлените рекетьори.  

 


Етикети съд

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още