Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Владимир Зарков: 110 милиона! Айде вече стига с мантрата, че българите от чужбина ни хранели нас, българите от България

Мрежата

Владимир Зарков: 110 милиона! Айде вече стига с мантрата, че българите от чужбина ни хранели нас, българите от България

Снимка:

От профила във Фейсбук на журналиста Владимир Зарков

110 милиона! Айде вече стига с мантрата, че българите от чужбина ни хранели нас, българите от България. Това са официални данни от БНБ. И правят на пух и прах идиоти като Кирил Петкови, Мая Манолова, дето обясняват, че всяка мека китка, завърнала се от странство трябва да има право да стане премиер! Не, няма право! А според мен тези зад граница нямат право и да гласуват какво да се случва в България! Да гласуват кой да управлява България.

Който ще гласува за Киро Факиро или Славчо от Учиндол, да си стои в България и да си тегли след това от избора. Ама тези отвън пращали пари, за да сме добре тези вътре! Глупости! 110  милиона! Знаете ли колко е изхарчила държавата, за да ги отгледа и изучи тези? Много повече! Ако утре Ислямска държава инвестира 350 милиона евро в проект у нас, означава ли по тази „емигрантска“ логика, че тя трябва да гласува кой да е президент на страната!?

Край на легендата за емигрантските пари!110 милиона!  


Топ новини

виж още

Актуална тема