Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Владимир Зарков: България е пленена от ОПГ Продължаваме Погрома! Време е да си я върнем!

Мрежата

Владимир Зарков: България е пленена от ОПГ Продължаваме Погрома! Време е да си я върнем!

Владимир Зарков: България е пленена от ОПГ Продължаваме Погрома! Време е да си я върнем! - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на Владимир Зарков

До Г-н Бойко Борисов

До Г-н Мустафа Карадайъ

До Г-н Костадин Костадинов

Уважаеми господа,

Организираната Престъпна Група ПП (Продължаваме Погрома), се превръща във фашистка формация за издевателство над нормалните българи.

Канадският премиер влиза в парламента, обижда над 5 милиона българи, че са Мафия и обещава да се разправи с тях. Междувременно с откраднатите от него и ятакът му Асен Василев милиарди, купуват масово народен вот под формата на продажни депутати, за да останат на власт. Защото знаят, че паднат ли, ще са първите политици вкарани в затвора за чудовищни афери!

С мръсните пари на Бобокови, Прокопиев и други олигарси зад гърба си, те вече създават и шпиц-команди, които тичат по тъмните улици, за да малтретират депутати от опозицията. Правят го с помощта на милиционерите на Бойко Рашков, получили заповед от пияния си атаман да не пречат на „здравословния бой“.

Уважаеми господа, България е пленена от ОПГ Продължаваме Погрома! Време е да си я върнем! Призовавам ви да приканите своите членове и привърженици на протест на 22.06.2022 година пред Народното събрание. Тогава ще се гласува Вота на недоверие към престъпното правителство на Кирил Петков. Той си мисли, че си е напазарувал депутати, за да остане на власт. Не може да напазарува обаче хилядите, които в срядата ще обградят парламента. И дай Боже ще спрат едно от най-грозните предателства в българската история!

Само дайте знак!


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати