Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Владимир Зарков: Днес Христо Иванов работи… „Волен Сидеров“

Мрежата

Владимир Зарков: Днес Христо Иванов работи… „Волен Сидеров“

От Фейсбук профила на журналиста Владимир Зарков

Преди време колегите от „168 часа“ извадиха финансов документ, който взриви страната: ДПС дава кредит на „Атака“, за да не умре партията на Волен Сидеров от глад.

От тогава Лудия е момче за всичко на Валията – Златен пръст, Златна уста, Златно гърло…

Номерът с Волен Сидеров обаче се изтърка. Няма никой зад него – само жена и недостатъчен брой деца, за да влезе пак в парламента.

Затова Валията си отгледа друг Волен, но редизайнван според изискванията на 2021 година – нетолкова луд, нетолкова емблематичен, нетолкова набиващ се на очи.

Днес Христо Иванов работи… „Волен Сидеров“!

И внесеното от него искане за гласуване по пощата, от което печели само и единствено електората на ДПС в Турция, е просто поредното доказателство. А преди това колкото искаш…

Волен Сидеров скочи от 2 на 8 процента, когато тръгна с банда да громи джамии, да чупи прозорци на депесарски сгради.

21-а година е невъзможно да си такъв. Затова Христо Иванов отиде на „Росенец“ да си вдига рейтинга.

И от единия, и от другия спечели Доган.

Зулумите на Волен втвърдиха ДПС-електората, който бе наплашен, че види ли този власт, ще изколи всички турци.

В координираната между ДеБъ и ДПС акция в „Росенец“, Бойкикиев си вдигна рейтинга, а Доган сплоти партията. И гласоподавателите.

Защо Христо Иванов отиде точно тогава на „море“? Елементарно, точно тогава се заговори, че Пеевски иска да открадне партията от Доган. И хоп протест на ДеБъ! А във вилата на Доган – всичкото Де Пе Се. Случайно? Не, много добре планирано.

И излезе Доган по късите гащи, и електората му целуна ръка и стана ясно, че не е толкова болен от цероза, че още може да управлява. И продължи да управлява. Нито са му взели плажа, нито са му бутнали морския сарай.

И още нещо. Откакто е „обратен“ на властта, Христо Иванов не говори за ДПС. Той плюе Пеевски. И дотам. А Пеевски вече не е Доган, дори обратното, мразят се, но ги крепи финансовият инструмент. Е, чат, пат отронва Ристьо нещо и за Валията, но винаги след това намира начин да замаже положението. Може би защото майка му вика на Доган Меди…

А да сте чули „Демократична България“ да са създали поне една структура във вилаетите на Валията? Да сте чули да правят нещо в Кърджали? Не, няма и да чуете. Защо великият еколог Тома Белев, вместо да се спиртосва на „паветата“ не отде да направи в родния си град организация на партията-кърмилка? А и там има много комари за броене…

Защото явно и в ДеБъ всички са Дъ Пъ Съ, както казва Карадайъ!

ПП: Помните ли как електорат на ДеБъ отиде до оградата на Валията на „Росенец“ да го моли да ги пусне до властта? Това казва всичко!  


Коментари (13)

хаха Брей, слугите на ГЕРБ се конкурират кой ще напише по-голяма простотия. На този всяка дума му е инфантилна лъжа на ниво трол на ГЕРБ по форумите. Комунистите от ГЕРБ носят от девет кладенеца вода, ще извикат на помощ любимите си "професори" и харизановчета по всичкология да обяснят по телевизорите как нищо не може да се промении нищо не трябва да се променя, за да изманипулират и тези избори. Когато видят, че не им се получава пропагандата, ще почнат с налудничави твърдения кой какъв е бил. Но хората много добре виждат страха на ГЕРБ от по-високо участие и по-голяма прозрачност, които могат да счупят изборната им машина.
14.01.2021 10:22 / Отговор
От цвета на нацията Явно е уцелил десетка,след като веселия трол веднага се включи с истерични словесни изхождания!
14.01.2021 10:43
Мравояд И къде го този страх,а хаха?В очите на любимият ти президент ли? 4 % е заветната,но неосъществима мечта,нали?
14.01.2021 10:45
ГРИПЕН.. БЪЛГАРИТЕ ВИЖДАТ СТРАХА НА КОРУМПИРАНИЯ РУМЕН РАДЕВ ОТ ПОРЕДНАТА ПОБЕДА НА ГЕРБ. СЛЕДВА ГО СЪДБАТА НА ТРЪМП-ИМПИЙЧМЪНТ ЗА ПОДБУДИТЕЛСТВО НА МЕТЕЖ СРЕЩУ ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ..
14.01.2021 12:03
Всеки път когато някой навърже фактите в логическо цяло, изскача някой изплашен истеричен трол да обясни колко ти си бил уплашен от тях.
14.01.2021 10:58 / Отговор
Z Радвяам се да прочета мнение за топлата връзка между ДПС и ДБ, което съвпада и с моите подозрения. Те се породиха след "десанта" на Христо Иванов, който ми се стори много театрален и на моменти - видимо режисиран. Разбира се, не можех да съм сигурен - аз съм обикновен гласоподавател, а не анализатор, журналист или човек с достъп до фактическа информация. Ако това, което Зарков описва, а аз предполагам (и вероятно много други българи), е действителността, то трябва отново да признаем сериозните стратегически умения на "Валията". Жалко е, че той няма грижа за страната, а само за себе си и най-близкото си обкръжение и въобще не му пука ще я има ли утре България. Дано, поне по-интелигентните бъдещи избиратели на Христо Иванов се замислят над тези неща. Към този момент е ясно името на един от бъдещите народните представители и то е Христо Иванов. За мое съжаление, обаче.
14.01.2021 11:04 / Отговор
Театрален и режисиран беше и един от ефектите му наистина беше сплотяване на ДПС електората, докато атакуват Доган като уж задкулисен партньор на Борисов. Иначе основната причината за театъра не беше това. Не беше, разбира се, и борбата с корупцията.
14.01.2021 12:25
Pipilota Ицката освен, че заработва поръчките на разни олигарси като Прокопиев и Маджо, то и трябва да си поддържа името в медиите - жалко че само негативно го прави!
14.01.2021 11:07 / Отговор
кесо Политиката както и природата не търпи празно пространство. Лудия /Волен де/ си изпълни задачата да крепи през последните 15 години ДПС и вече се оттегли на заслужена почивка. Той е "отработено" политическо масло и дойде време за "смяна на маслото". И Бай ви Ристю десантчика е напълно подходящ за случая, все пак стара семейна дружба ръжда не фаща. Затова Бай ви Ристю да си позлати пръстчето та да има и той какво да показва като Лудия, само дето цената на златото фръкна ама Меди /бай Ахмед де/ не е цинция.
14.01.2021 11:18 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още