Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Владимир Зарков: Малеева, засрами се!

Мрежата

Владимир Зарков: Малеева, засрами се!

Снимка:

От Фейсбук профила на журналиста Владимир Зарков: 

Малеева, засрами се!

Това е Мануела Малеева, славна българка, продала родината си и станала швейцарка. От няколко години тя и майка й са лица от протестите на „Да,България“, партия, основана от чада на комунистическата буржоазия. Същата буржоазия, която толерираше и Малеевите.

Една от главните цели на Малееева е в България ски да не се карат, курорти да няма, и ако може всички да ходим в Швейцария. Да караме ски и да си даваме парите в нейната „родина“. Дали го върши безплатно, един Господ знае.

Вчера Малеева се показа от швейцарския курорт Ле Диаблере. Чудесен е! Само, че, за да го направят, там са изсекли 40 (!) пъти повече дървесина, отколкото за пистата над Банско. Унищожавали са цели гори, за да се вдигнат и луксозни къщички. Каквито над Банско няма.

Някой да е чувал Малеева да е протестирала срещу това изсичане!? Аз – не! За сметка на това любимката на Тато не спира да говори за „изчезващата планина“ над Банско. Нищо, че не е стъпвала там.

Ако го прави за пари – ясно.

Но, ако го върши безплатно, значи е… да го кажа по-деликатно, абе много неумна!  


Коментари (6)

За съжаление не мисля, че ще се засрами, но може да опита...
29.12.2020 16:59 / Отговор
Мислех, че са полуарменки....... Излезнаха пълни еврейски грантаджии........................ Тайбрека се печели от българофилите.....
Запомнете го!...
29.12.2020 18:44 / Отговор
Гацо Бацо Нямам нищо против ММ ,но от коментарите й е видно ,че нито е информирана ,нито е точна в оценките си .Като не иска да се ваксинира е нейно право,но айде да се "ваксинира" за глупостите ,който е написала....
29.12.2020 21:09 / Отговор
Бизи Мдаааа, платеничка мънинко само :)
30.12.2020 16:18 / Отговор
Бизи Мдаааа, платеничка мънинко само :)
30.12.2020 16:18 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още