Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Владимир Зарков: Рухна още един мит за бай ви Станислав!

Мрежата

Владимир Зарков: Рухна още един мит за бай ви Станислав!

Снимка:

От профила във Фейсбук на журналиста Владимир Зарков

Слави е много кух!

Страницата на Слави Трифонов във Фейсбук, където се излъчваше на живо представянето на „комсомолците“ му в петък, има 360 000 последователи.

Апропо, това е един от мотивите на социолозите да вярват, че Дългият ще мине 10 процента на изборите, имал голяма подкрепа в социалните мрежи от млади хора.

Уви, рухна още един мит за бай ви Станислав!

Когато в страница с 360 000 души се излъчва нещо толкова паметно, историческо, грандиозно, взривяващо, ангажираните с него би трябвало да надхвърлят поне 30 процента.

Т.е. нормално е политическият пърформънс да го бяха гледали някъде около 100 000 души. Още повече, че заради платения абонамент, телевизията на Слави я я гледат 3 000 души, я – не!               

Вместо това, в най-добрия момент от излъчването, Трифонов не го гледаха повече от 10 000 души!

Това означава или че страницата му е куха, или – подкрепата за партията му!

Или и двете...                                                                                                                                                                                                                            


Коментари (15)

Бай Гроздан Баба Вуна, пардон, баба Мика Зайкова що я няма на снимката? Да не би да са я подпрели с две тараби на прозореца, че да не ѝ спрат пенцията?
28.02.2021 12:41 / Отговор
МЪКА...... САМО ТОВА СЕ ВИЖДА НА СНИМКАТА............. ..
НЕ Е ЛЕСНО ДА СИ УСПЕШЕН....
28.02.2021 16:00
Тартаковер Не виждам причина да не повторя един свой предишен коментар : "Платеният герберски драскач, може да напише всичко каквото му поръчат. А облещените, четящи го с възторг нещастници, въобще не подозират, че този "журналист" е от най-обикновените курви. Онези, които веднага се продават на всеки, който предложи повече пари.
В CV-то си на журналист, този си знае за изгонване от една медия, защото паралелно работи и за друга..! Със сигурност, ако Слави спечели и му предложи повече пари, веднага ще наплюе ГЕРБ.
Но, не е сам. Такива са повечето ни "журналисти" заемащи почетното второ място в най-древните професии."
28.02.2021 12:41 / Отговор
ivo Pak li BE, TAP-PAK !!!
28.02.2021 12:45
Фроид КУХА ЛИ Е СТРАНИЦАТА?За главата ти всички знаем,че е!
28.02.2021 13:20
Таракане, по-голяма "курва"и платен драскач от тебе няма във форума! Доказано е ,че си подплатена руска мастия! Дано това ти помогне пред "работодателите", защото аз отдавна да съм те уволнил като кух, безполезен паразит!
28.02.2021 14:14
Облещен нещастник Сигурно ти плащат на брой думи, с това си обяснявам многословието ти.Не мисля повече да чета нищо написано от шахматисти, нито да го коментирам.И спри да обиждаш тези,които не мислят като теб.Явно са по-умни,приеми го.
28.02.2021 20:17
Джедай Тотю Тараторчо, понеже аз съм от „облещените, четящи го с възторг нещастници“, а ти си ослепително блестящ представител на примижалите, четящи с униние щастливци, кажи ни за кого да гласуваме, душко, щото, нали, да не вземем нещо да объркаме, а?
28.02.2021 12:48 / Отговор
ще отговоря вместо него за най-гнусните и крадливи комуняги, разселили във партиите от всички цветове, но най-добре за БСП и в никакъв случай за ГЕРБ, защото са спрели хранилката на тартаковерската клика и ще вземат да пукнат отглади.
28.02.2021 12:54
Подкрепата за партията му всъщност е протестен вот срещу ГЕРБ. Причините за този протестен вот и каква част от него е основателна, каква е израз на протест срещу други несменяеми институции, които не са идентифицирани правилно, и каква се дължи на масивно пропагандно промиване на мозъка е отделен въпрос. Едва ли повечето подкрепящи го действително вярват, че Трифонов е компетентен да ги управлява и се интересуват от неговата програма и кадри. Това е най-тъпото - хората гласуват "против" нещо, а не "за" нещо, вследствие на което ще получат много по-лошо от предишното. Ти ако не знаеш какво искаш, който и да дойде няма да ти го даде.
28.02.2021 12:49 / Отговор
кесо Справедливостта изисква да подчертаем, че целият Славчо не е кух, както намеква авторът Владимир Зарков. Единствено по-сериозна кухина им в пространството между двете му уши, което на фона на помпозната му фигура е "пренебрежимо" малко.
28.02.2021 14:43 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още