Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Владимир Зарков: Това не е протест, това е лайнометен батальон

Мрежата

Владимир Зарков: Това не е протест, това е лайнометен батальон

Снимка:

От Фейсбук профила на журналиста Владимир Зарков

Майната ви, снощи преминахте границата!

Това не е протест, това е лайнометен батальон, който ходи и мърси София. До вчера, когато омърси и България!

Да застанат един разпопен продавач на църковни титли, едно 20-годишно лайно от Варна, един ХаджигеЙов и още няколко пред Министерство на отбраната и да започнат да хвърлят яйца по него е НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО!

Добре, че тези живеят днес, а не някога, когато българското военно знаме никога не е попадало в чужди ръце. Тази да са си намазали задника с вазелин и сами да са го предали!

Едва ли е случайно, че антибългарската шайка узурпирала протеста, точно вчера насочи яйцата си към Министерство на отбраната. Защото седмицата започна с новината, че БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ е институцията с най-голямо доверие в тази държава!

Така е било, явно така е и със сигурност така ще бъде!

За ужас на хаджигейовците, тези съвременни хаджииванчопенчовци, които се опитват да рушат България, като посягат на семейството, на родината, на Васил Левски, а сега и на войската ѝ.

Ако утре аз застана до палата на ХаджигеЙов и започна да хвърлям яйца по прозорците му? Ще дойдат и ще ме арестуват!

Ама това е частна собственост на Хаджигейов, ще ревнат защитниците му. Прави са и затова подозирам, че полицията стои безучастно, когато лайнометния батальон скверни сгради в София. Защото този протест, когато беше народен, беше и бит. Сега е частен протест, сега е частна собственост. И като такъв, е недосегаем! Честито на собствениците.

Не съм проследил дали мина предложението на ВМРО за граждански патрули. Ако има зелена светлина за него, веднага се записвам. Сигурно хиляди като мен са готови утре да застанат срещу Дионисии, ХаджигеЙов и Ян Бабикян и да спасят Народния театър. Защото тези малоумници и него ще омажат с яйца, стига някой да им каже, че за него отговаря Боил Банов…  


Коментари (4)

Ал: Супер! Браво!
20.10.2020 11:55 / Отговор
кесо Много точно определение на изтрещялата червена сган осрала всичко до което се е доближила.
20.10.2020 13:22 / Отговор
Z Тъжното е, че тъй наречените протестиращи не са само политически лумпени, които ежедневно осират града ни, а и че са се продали за пари на тези, дето стоят зад протестите. Всички знаят кои са те. Червена сган, която всеки може да напазарува е нещо много гнусно, което не бива да се подценява.
20.10.2020 18:25 / Отговор
Mihaela Може ли някой да ми обясни ТЕЗИ лайнари защо ги охраняват и им е позволено да се гаврят с БЪЛГАРИТЕ?
20.10.2020 22:31 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още