Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Внукът на Живков за София: Лошото е, че със секс този град няма да го оправим

Мрежата

Внукът на Живков за София: Лошото е, че със секс този град няма да го оправим

Внукът на Живков за София: Лошото е, че със секс този град няма да го оправим - Tribune.bg
Снимка:

Навремето дядо ми небостъргачите не ги признаваше – именно заради сянката, казва Славков

Внукът на Тодор Живков – Тодор Славков, безспорно се очертава като един от най-колоритните кандидат-кметове в София.

Той представи необичайната си кандидатура в социалните мрежи. Девизът му е „Няма да е лошо! Изберете Тошо“.

Ето още от представянето му без редакторска намеса.

Игнатов от ДБ ходил на среща с хората от кв. "Лозенец" по повод сградата на Артекс. "Независимата" дама от Кюстендил, също ходила там. Да им се чуди човек на неосведомеността! Що се срещате с хората бе?! Ако имате проблеми с Артекс, звънните на Цветанов, той е човекът!

А иначе, да, висока е сградата, хвърля сянка, не е приятно. Затова навремето дядо ми небостъргачите не ги признаваше. Именно заради сянката. Е, и лошите архитекти барабар с наглите кметове не ги "бръснеше", а директно ги пращаше на излет в Софийския. Или ги държеше три седмици прави. Под Японската камбана в Симеоново.

Другите двама пък, Джамбазки и Сидеров, увлечени в сексуалната си афера и спорът, кой точно е Моника Люински и кой Клинтън, не спряха да се обарват. Засега само с думи, но скоро очаквам да ги видя и гушнати по "Мария Луиза". Но те го заслужават, нали са метро, а не като мен ретро.

Най ме кефи старата кметица Фандъкова. След Софиянски, който бе известен, като "усмихнатото лице на корупцията", учителката го играе "смиреното лице на корупцията" - благ поглед, евтина рокличка, и тротинетка под мишница. Човек би решил, че й пука за вас.

Абе, накратко искам да кажа, че много секс има в тази кампания бе! И ДБ-ъто може да го потвърди, и онази с изправената коса от Кюстендил, и двамата тайландци (на тези в Банкок щяха да им издигнат паметник - единия с маша в ръка, а другия с дамски превръзки), и Фънди тротонетката, също. Лошото е, че със секс този град няма да го оправим. Само нас ще продължат да ни оправят. А на мен не ми харесва. Дано и вие мислите като мен. И ако е така, то вече ви казах - нема да е лошо, изберете Тошо!


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Как ще гласувате на предстоящите избори на 9 юни?
Покажи резултати Скрий резултати