Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Волен Сидеров нападна чужденец в центъра на София

Мрежата

Волен Сидеров нападна чужденец в центъра на София

Снимка:

Удари и викове между група мъже, сред които и лидерът на „Атака“ Волен Сидеров, се виждат на клип публикуван в социалните мрежи.

„Работя до 8 ч. вечер, за да може като изляза на улицата в центъра на София да гледам това. Да, Волен Сидеров е „бияча“ .Потърпевшият е чужденец отседнал в AirBnb. Сигурно като се прибере в родината си ще разкаже, че в България е много хубаво. Срам ме е къде живеем на моменти“, гласи текст в профила си във Фейсбук на Недко Кръстев, който публикува и краткия видеоклип от юмручната схватка. 

Припомняме, че това не е първият случай на агресия от страна на лидера на „Атака“. Преди години Сидеров и  екипа му нахлуха в сградата на НАТФИЗ на ул. „Раковска“, за да търсят сметка на човек, който го бил ударил.

Друга негова акция бе и проверката на така  наречените клекшопове в центъра на София, защото според Волен Сидеров  там се продавали наркотици.

Скандал с лидера на „Атака“ и кандидат-кмет на София Волен Сидеров принуди водещата на „Референдум“ по националната телевизия Добрина Чешмеджиева да прекъсне временно предаването заради отказа на Сидеров да напусне студиото.  


Топ новини

виж още

Актуална тема