Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Волгин: Ицо Хазарта скоро ще се дистанцира и от Кирил Петков и Асен Василев, защото е умен

Мрежата

Волгин: Ицо Хазарта скоро ще се дистанцира и от Кирил Петков и Асен Василев, защото е умен

Снимка:

От Фейсбук профила на журналиста Петър Волгин

Фактът, че Ицо Хазарта ще води листа на "Продължаваме промяната" нито ще намали симпатиите ми към него, нито ще ме накара да харесвам повече тази партия. Винаги съм харесвал песните на Ицо и на "Ъпсурт". Пускал съм ги по радиото и ще продължавам да ги пускам, независимо от това, че някои мои колеги музикални редактори ги смятат за отвратителни:)))) Разбира се, никога не съм споделял политическите пристрастия на Ицо. Той беше фен на Костов, после на "Демократична България" или както се наричаше това нещо преди време, после пееше за ГЕРБ, сега се е влюбил в "Продължаваме промяната". Няма лошо. Всеки има право да бърка. Забелязвам, че Ицо Хазарта се е дистанцирал от предишните си политически предпочитания. Предполагам, че съвсем скоро ще се дистанцира и от Кирил и Асен. Защото е умен човек.  


Коментари (16)

Иван Пенчев Кой си пък ти?
13.10.2021 15:56 / Отговор
Соня Той е известен журналист. А ти пък кой си?
13.10.2021 16:50
Анастас #

Има много Чалгари и Рапъри за прейбааане ...
Имаха дори парламентарно представяне:
Онзи Нарот - ИбниГи - ДеБъйските Кретени.

(припомнително)
13.10.2021 18:54
волгодонски Дано се окажеш прав, колега! Умен, умен, колко да е умен след всичко, което си изредил?
13.10.2021 18:09 / Отговор
Павел На същото мнение съм, Ицо ще се усети колко "почтени" са тези двамата като му мине еуфорията.
13.10.2021 18:27 / Отговор
Алекс Може ли българинът да вижда нещо хубаво в хората,които правят нещо,или се опитват да съборят таз гнила система?Само хули,глупости и чернота.Затова явно сме на това дередже.Явно така сме програмирани-само да плюем,без да включваме сивото вещество,ако го имаме и не спи постоянно.
13.10.2021 21:20 / Отговор
Koev Няма нищо хубаво в тези новите и това дори децата го виждат.
Само наивниците и скучните домакини още симпатизират на хора, които ще вършат промяна със закононарушения, а още даже не са влезли в истинската политика. Също и тези, които не се занимават с бизнес, а са някъде на заплата, но не разбират, че скоро може и да не са на работа.
14.10.2021 08:27
Аз съм Покъртително ! Колкото повече говорят народните ни избраници за чест , достойнство, обединение, толкова повече глупости вършат, повече лицемерие и омраза излъчват, толкова повече разделителни линии чертаят и се рият като пръснато стадо. Иначе всички мислят за народа и били готови да спасяват България. Като чуя и видя някой да се блещи от екрана за обединение си мисля за еднопартийна система, сякаш са си плюли в устите , пък всеки тръгнал водач на партия да става. И се роиха N на брой кандидатпрезиденти. Начело с Йолов .
13.10.2021 22:15 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема