Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Волгин: Същите „умнокрасиви“ скачаха по площадите с надежда Борисов да стане премиер

Мрежата

Волгин: Същите „умнокрасиви“ скачаха по площадите с надежда Борисов да стане премиер

Волгин: Същите умнокрасиви скачаха по площадите с надежда Борисов да стане премиер - Tribune.bg
Снимка:

Журналистът Петър Волгин, Фейсбук

От известно време "умнокрасивият протестариат" води неуморна война срещу ГЕРБ и Бойко Борисов. Късат си ризите, милите протестъри, и плачат за похитените от управляващите свобода и демокрация. Толкова са разстроени, че за малко да повярваме в искреността им.

Само че всеки, който има и малко памет, не би повярвал на това бутафорно възмущение. Защото много хора помним, че преди седем години същите тези лица, които сега реват така отчаяно, тогава скачаха като пощръклели кози по площадите с единствената надежда Бойко Борисов да стане отново премиер. И той стана. И тогава членовете на протестариата станаха негови министри, зам-министри, директори на дирекции и всичко друго, което се сетите. Заживяха сито и пресито под шлифера на Борисов.

Ако си мислите, че сега ще бъде различно, дълбоко се лъжете. "Умнокрасивите" ще продължат да ругаят Борисов, но ако той отново вземе властта, моментално ще се превърнат в негова патерица. За да продължат с обогатяването. Ето защо "автентично десните" или, както там се наричат, , не са никаква алтернатива на ГЕРБ. Те са услужливият негов лакей, който в момента бездарно играе ролята на революционер. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (6)

АСЕН ИЛИЕВ У КЕ НЕФА, НЕМА ДЕСНИ, ЛЕВИ, СРЕДНИ :) ИМА "ДЪРЖА-ВА" = ВСИЧКИ ИЗРОДИ ЗАКАЧЕНИ НА НЯКАКВА ХРАНИЛКА, ПЛЮС ПРОВОКАТОРИ, АГЕНТИ... КОИТО ДА ИМ ПОМАГАТ ПРИ НУЖДА ИЛИ ОПАСНОСТ ОТ ПРОМЯНА НА СТАТУКВОТО, ДА БАЛАМОСВАТ "ХРАНИТЕЛНАТА СРЕДА" = ПАНЕЛНИТЕ ТЪ-ПА-ЦИ И СЕЛСКИ ОЛИТА. :)
09.07.2020 09:50 / Отговор
АСЕН ИЛИЕВ ....ЗА МАЙКА ЛАЙ НАРИЯ Е ХАРАКТЕРНО И ЧЕ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ДАЛИ ОЛИТАТА -ПЕШО, ГОШО, ИВАН, ЩЕ СЛУЖАТ ЗА "ХРАНИТЕЛНА СРЕДА" ИЛИ МЮМЮН, АБАС, МЕХМЕД, АЙШЕ. ВАЖНО Е ПРОСТО ДА ИМА ОТ КОЙ ДА СМУЧАТ КОПЕЛЕНЦАТА ИМ, КАТО ПОРАСНАТ И ИМ ПОТРЯБВАТ КУРВИ, БЕЛО, ЯХТИ. :) ЗАТОВА И ЖИВОТНОТО - ВЕЛЕВ, НЕПРЕКЪСНАТО ПРЕДЛАГА ДА СЕ ВНАСЯТ НЯКАКВИ МАЙМУНИ ОТ НЯКЪДЕ, ЩОТО "ХРАНИТЕЛНАТА СРЕДА", БЕГА ПО ЧУЖБИНА :)
09.07.2020 09:56 / Отговор
АСЕН ИЛИЕВ И, КАКТО КАЗАХ ОЩЕ 2017, НА МАЙКА ЛАЙ НАРИЯ, ЛИЧНО!, ЩЕ И ПРЕРЕЖА ГЪРЛОТО И ЩЕ И НАБИЯ СВИНСКАТА ГЛАВА НА КОЛ :)
09.07.2020 10:21 / Отговор
АСЕН ИЛИЕВ https://www.youtube.com/watch?v=gN6cJ1lmyZo
09.07.2020 10:22 / Отговор
Леле И Волгин и Асенчо имат спешна нужда от психиатър!Само,че Петърчо е водещ в национална медия и става опасен и за другите,не само за себе си.
09.07.2020 19:34 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати