Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Явор Дачков: Дионисий, който продаваше архонтски титли на мутри, се превръща в лице на протестите срещу мутрите

Мрежата

Явор Дачков: Дионисий, който продаваше архонтски титли на мутри, се превръща в лице на протестите срещу мутрите

Явор Дачков: Дионисий, който продаваше архонтски титли на мутри, се превръща в лице на протестите срещу мутрите - Tribune.bg
Снимка:

Явор Дачков, Фейсбук

 Дионисий, който продаваше архонтски титли за по 300 000 евро на мутри, се превръща в лице на протестите срещу мутрите. Стои неотлъчно пред камерите и има чувство за социално пласиране. Има и голяма доза психопатия, което е като магнит за българите. Расата му са на цените на Версаче. С Ренета Инджова, която също е аут ъф спейс, движат заедно като котаракът Базилио и Лиса Алиса.

По принцип е монах, което не знам как се връзва с публичните му нарцистични акции. Има запрещение от Българската православна църква да служи и е предаден на църковен съд заради куп канонични и догматични нарушения.

Направи ни на луди в „Св. Александър Невски“, докато беше предстоятел на храма за малко. Лобираше в парламентарната комисия като външен експерт за узаконяването на колекциите на Черепа през 2007, а бе с жълто около устата. Бесовщина. Тази снимка сигурно ще влезе в международния обмен. Един голям потрес е това

 

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Явор Дачков фен съм Ви, но не споделям мнението Ви за Дионисий. Синодалните старци са ДС служители и агенти, и когато се появи някой млад и духовен свещенослужител, веднага почват да го обругават. Синодът на БПЦ е една масонска ложа, контролирана от ДС, без никакви функции сред християнския български народ. Нищо не правят, само трупат имоти и богатство.
15.07.2020 13:53 / Отговор
Коста Костов Не съм Ви фен, но сте прав.
20.08.2020 09:19 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати