Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Йоло Денев: Радев трябва да изпълнява волята на Йоло - пророк на Тангра!

Мрежата

Йоло Денев: Радев трябва да изпълнява волята на Йоло - пророк на Тангра!

Снимка:

„Радев трябва да изпълнява волята на Йоло - пророк на Тангра!!!“, написа в профила си във Фейсбук вечният протестиращ Йоло Денев.

Познатият като лице на всеки един протест тежко приема коментар, че бил… като Борисов.

„Само най-големият престъпник може да сравнява чудовището, грабителя, националния предател и убиеца на България и българския народ и с лъжливия коронавирус с Националист номер 1, поет, революционер и автор на 88 книги - поезия, проза, пиеси, опери, издател на вестник Революция от 30 години, смазван жестоко много пъти от полицията на площадите, 2 пъти душен от Луканов и полицай, лежал в Централния затвор. Почти цяла България знае, че аз съм постоянният протестиращ от 32 години. За всички медии аз съм персона нон грата. Бог Тангра е баща на всички религии и ще обедини религиите и така ще спаси човечеството от гибел.

Един е бог Тангра и Йоло е неговият пророк. Който вдигне ръка срещу Тангра и неговия пророк Йоло, ще получи най-сурово Божие наказание.

Да живее революцията и освободена България с благоденстващ народ на райската земя! Тангра каза!“, отвръща Денев.

*Коментарите на Денев са без редакторска намеса  


Коментари (4)

Ашколсун, браво, машалла! Да живей! Йоло Денев - Президент, Премиер и Патриарх - 3в1 - неочаквано добра комбинация...
01.02.2021 10:08 / Отговор
Пацо Като чета Йоло и Радев, просто не мога да избера за кого да не гласувам... Май Йоло е по-безопасен...
01.02.2021 11:03 / Отговор
Тартаковер Усмихвам се като чета думите на Йоло Денев, но само толкова. Защото това са просто думи, дали е пророк, или не е с всичкия си, не е моя работа да коментирам. Всеки има право да мисли както си иска, Йоло Денев-също.
Но онези които се гаврят с него и смятат себе си за по-извисени, нека пред себе си си поставят ръката на сърцето и си отговорят, дали биха върнали държавни пари, ако са им ги отпуснали законно !?? Йоло Денев някога не спечели, не влезе в парламента с измислената си партия и честно и достойно върна на държавата( сиреч на всички нас) отпуснатите му пари.
Абсолютно никой друг до днес не го е направил ! Независимо дали е влязъл някъде, или не. Пари не се връщат! Кръв повръщам, пари не връщам!-това е девиза.
01.02.2021 11:19 / Отговор
. . . Евала Таракане, сега остава и Фатмакът-Фигурант да върне парите от двете ведомости, с които е назначил любовницата си на заплатака към ВВС, и ведомственото жилище на която няма право! Разчитам на твоята подкрепа!
01.02.2021 17:21

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още