Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Йончева притиска Нинова да издигне Радев

Мрежата

Йончева притиска Нинова да издигне Радев

Снимка:

Елена Йончева притиска Корнелия Нинова да подкрепи Румен Радев за втори мандат като президент на България. Това става ясно от публикация във Фейсбук на евродепутата от БСП. Ето какво гласи нейният пост:

„В понеделник президентът Румен Радев обяви намерението си да се кандидатира за втори мандат. Втори ден председателят на БСП Корнелия Нинова оставя този ход без коментар.

Президентът Румен Радев се ползва с огромно одобрение и подкрепа в българското общество. На изборите през 2016 г. получи повече от два милиона гласа - почти толкова, колкото взеха заедно #БСП и #ГЕРБ само няколко месеца по-късно на парламентарния вот. И тогава, и сега Румен Радев продължава да бъде обединител на нацията.

Президентът не предаде ценностите и каузите, зад които застана. Едно от доказателствата за това е, че се ползва с подкрепата и на привържениците на БСП.

Той се превърна в лидер на борбата срещу корумпираното и упадъчно статукво. Румен Радев застана зад българите, въстанали срещу авторитарното управление на Бойко Борисов. Той е най-ярката опозиция на похищението на нашата демокрация.

Силен водач, който заслужава уважение, лоялност и подкрепа от тези, които са искрени в стремежа си да премахнат възможността държавата да се управлява от задкулисието. Мълчанието на председателя на БСП е тревожно. Да не подкрепиш най-одобрявания български президент, може да означава само едно - договорките с Бойко Борисов са в ход. Това е път, който води и до заличаването на най-голямата лява партия в България.“                                                                                                                                                                         


Коментари (12)

КОМУНИСТЪТ РУМЕН РАДЕВ МИСЛИ ЗА СПАСЯВАНЕТО НА........ БСП/БКП................................. КОМУНИСТЪТ РУМЕН РАДЕВ МИСЛИ ЗА СПАСЯВАНЕТО НА........ РУСИЯ............
КОМУНИСТЪТ РУМЕН РАДЕВ МИСЛИ ЗА УНИЩОЖАВАНЕТО НА..... БЪЛГАРИЯ.......
....... КОЙТО НЕ ВИЖДА ТОВА Е СЛЯП............
02.02.2021 17:04 / Отговор
Тартаковер Това е стахотен коментар, браво! Умен, съдържателен, казващ всичко и пътеводен за всеки уважаващ себе си последовател на ГЕРБ.
Истински очароват подобни изпълнени с много смисъл коментари.
02.02.2021 17:13
ВАКСИНАТА "МОДЕРНА" ВЕЧЕ ДАВА РЕЗУЛТАТ.......... ТАРТАКОВЕР Е ИЗЛЕКУВАН.................... ПОГЛЕДНА!....... ВИДЯ ИСТИНСКОТО ЛИЦЕ НА КОМУНИСТЪТ РУМЕН РАДЕВ........
ДОБРЕ ДОШЪЛ, ТАРТАКОВЕР........ НА ПРАВИЛНИЯ БРЯГ.....
02.02.2021 17:29
Малкото прасе Румчо,стана голяма свиня Фигурантът на Черепа,бил знаменосец срещу корупцията :)
МилиЙончева е доказано корумпирана,Радев е имунизиран за проверки,
за грипениядата няма право да го питат, а за ОЛАФ дали ще важи тази забрана?
02.02.2021 17:17 / Отговор
Анастас #

- Логично, Другари и Другарки !!

След това ще има мощна подкрепа от => Костовашките Отрепки + ДеБъйната Педерастия - хай' на бас !!??!!

Нека НЕ забравяме, че извънпарламентарните - Малоумни Костовашки Минетчии от ДСБ

гласуваха за Мутрата Радев-Вън - да стане пРезидент ....

И същите тези Дръгалефци Насрани грасуваха и за Костинбродската Пача - Мая Мазолова да стане кметица на София.
За Татяна Дончева - десен човек да отварям ли реч .... !!??

(предизборно'прогностично)
02.02.2021 17:18 / Отговор
Лъжееее.. Руската "мама Кучка" лъже като дърта мастия на Околовръстното! За Румен Радев гласуваха над два милиона души, защото никой не го познаваше, и ни го набутваха като "независим" натовски офицер! После му лъсна червената петолъчка на челото, и всички разбраха че е затънал до шия в зависимости! Тази нагла мама"Кучка", също ни го пробутва като човек на БСП! Много отрано взеха да разхвърлят картите, и ми намирисва ,че ще го издухат яко на Президентските! Те това го могат!
02.02.2021 18:02 / Отговор
От Маямата с любов към Фигуранта: "... нямам никакво колебание да дам подкрепата си за кандидатурата на Румен Радев, от сърце, без уговорки, БЕЗ КОНКРЕТНИ ПОЛЗИ"
А какви неконкретни ползи има?
02.02.2021 18:15 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още