Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Йорданов: Манолова си прави политически пиар, недопустимо за функцията, която изпълнява в момента

Мрежата

Йорданов: Манолова си прави политически пиар, недопустимо за функцията, която изпълнява в момента

Снимка:

Евродепутатът Александър Йорданов, Фейсбук

"Поради появила се в медиите информация, че днес по инициатива на омбудсмана Мая Манолова се е провела дискусия, относно правата на българските граждани във Великобритания при евентуален Брекзит, на която са присъствали и български евродепутати, искам да информирам, че въпреки отправената покана НЕ СЪМ ВЗЕЛ УЧАСТИЕ В ТОВА МЕРОПРИЯТИЕ. 

Постъпих така, защото прецених, че Манолова, която нито за момент не е преставала да бъда свързана с БСП, организира тази среща, за да си прави политически пиар – нещо недопустимо за функцията, която изпълнява в момента. При това влиза в предизборна кампания преди още официално да е даден нейният старт, а той е чак на 26 септември.

Каквото и да се случи с българските граждани във Великобритания след евентуален Брекзит то ще бъде със сигурност много по-различно от това, което се е случило с българите в обичания от партията на Манолова Съветски съюз. Там, както е добре известно, хиляди българи са избити и депортирани в Казахстан и Сибир, а други десетки хиляди са морени с глад многократно. Със сигурност това във Великобритания няма да се случи и го гарантирам на нашите сънародници като евродепутат.

Като благодарност искам само едно и то е да не се ловите на предизборните въдици на БСП и конкретно на Мая Манолова. Бадева сте живяли и живеете във Великобритания, ако се вържете да гласувате за партията, която и до днес почита убийците на българите в Съветска Русия."   

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още