Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Йорданов: Призовавам „Демократична България“ да спре да помага на БСП

Мрежата

Йорданов: Призовавам „Демократична България“ да спре да помага на БСП

Снимка:

Евродепутатът Александър Йорданов, Фейсбук

"В Деня на памет за жертвите на комунизма призовавам „Демократична България“ да спре да помага на БСП за връщането ѝ на власт."   


Коментари (10)

Този няма ли срам Дядо му е убил невинни деца, вместо да се скрие и потъне вдън земя, той назидава. Какви жертви са убийците?
23.08.2020 15:27 / Отговор
Иво Лъжец комунистически!!!
Много добре знаеш, че това е болшевишки фейк!
Излез с името си, за да бъдеш съден от уважаемия г-н Александър Йорданов, председател на Народното събрание след 1989г.!
23.08.2020 15:33
Децата на Румен Радев(тези от метежа) също са "невинни" - Невинни червени убийци, изправили се против българите, в интерес на руски имперски интереси.
Колкото до ДБ-те подкрепиха Мая Манолова, сега и Румен Радев-Моля никой да не ги нарича ДЕСНИ.
23.08.2020 16:24
Ей червено нищожество когато повръщаш гнусотиите си дали се замисляш защо те е изсрала майкати
23.08.2020 19:33
Прас! Има тайно гнусно споразумение! ОГНЯН МИНЧЕВ:
Протестът и демократичната общност
"Демократите биха подкрепили искането за оставка на Борисов, ако цената на тази оставка не е прякото инсталиране на Румен Радев и неговия кръг на власт."

"....Ако младостта знаеше… Ако старостта можеше… „Ние сме се споразумели с Радев“, изпусна се един фукльо от „Демократична България“.
Споразумели сте се – но не сте чели история. Или се правите, че не сте чели..."
23.08.2020 15:39 / Отговор
Гражданин Е как Демократична България да спрат да помагат на БСП като си знаят предстоящият резултат на изборите. Помагат на БСП, защото после явно се надяват да ги поканят за коалиция. Предполагам, че елементарните им мозъци са решили да правят повторение на тройната коалиция на Станишев. Ето защо биха помагали не само на БСП, а на всяка партия, която може да им обещае нещо за след изборите. Христо Маджото е изпечен манипулатор и лъжец, вече мисля всички видяхте това от изявите му напоследък.
24.08.2020 01:00 / Отговор
Петя Да, крайно време е да спрат да помагат на БСП, на Божков и на Маджо, иначе ги очакват отново катастрофални резултати на изборите.
24.08.2020 13:19 / Отговор
Делчо Попов Щом някой иска да призове уж Демократична България за каквото и да било, ще трябва да се обърне към олигарсите, които седят зад тази партия и й дърпат конците като: Иво Прокопиев, Сашо Дончев, Маджо и други подобни престъпници, които контролират Христо Иванов!
24.08.2020 14:20 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още