Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Йорданов: За „въстаниците“, защото много от тях са комунистически дечурлига

Мрежата

Йорданов: За „въстаниците“, защото много от тях са комунистически дечурлига

Снимка:

Да помогнеш на БСП да се върне на власт е антибудителство и грехота

Евродепутатът Александър Йорданов, Фейсбук

За т.нар. протестиращи, самообявили се и за "въстаници", е важна датата на престъпната Октомврийска революция. Затова те се канят да вдигат своето поредно "Велико народно въстание" в нейното навечерие. Тъпо е, но така са решили. Но по-важно е, че наближава 1 ноември - Денят на народните будители. Затова и обръщам внимание, че днешните протестиращи не са будители, а заблудители. С цялата дандания, която вдигат от 100 дни насам те целят само едно: да върнат БСП на власт. Друга цел т.нар. протест няма, а и да има, вече е ясно, че не може да я постигне. Да помогнеш на БСП да се върне на власт е антибудителство и грехота.

Но тъй като много от организаторите на т.нар. протест, както и от самите "протестиращи", включително и журналистите, които ги подкрепят, са комунистически отрочета, добре е да се знае, че е нямало и не може да има комунисти народни будители. Защото самата идея на комунизма е заблудителна, а не будителна.

Народните будители отварят очите на народа, а комунистите му ги затварят. Включително и в буквалния смисъл. Те са унищожавали събудените българи. Комунистическият режим бе отменил празника на народните будители и бе го заменил с празнуването на Великата октомврийска социалистическа революция, същата, чиято символика ще ползват скоро т.нар. велики народни въстаници. И ще станат за смях, разбира се.

Гордея се, че на 28 октомври 1992 г. съм гласувал за обявяването на Деня на народните будители за официален празник. А "празникът" на ВОСР умря заедно със сгромолясването на Съветския съюз.

Будителството създава личности, а комунистическата идея обезличава личността, ликвидира гражданското съзнание, превръща народа в безлика маса.

Будителството е свобода, а комунизмът – робство.   


Коментари (5)

Очаква се Тартаковер да наплюе Александър Йорданов, но както винаги не по същество, а заради "отвратителния" му външен вид или нещо подобно. Дерзай, другарю!
15.10.2020 10:21 / Отговор
k Тартаковер в момента духа таратора!
15.10.2020 11:01
БРАВО ! Много меко е казано "дечурлига", НЕ , НЕ СА ХОРА , ТЕ СА ИДИОТИ , родени от КРАДЦИ-ПРЕСТЪПНИЦИ-ИДИОТИ! За тях само масово изтребление, иначе ще съсипят Б-я, техните курви, които ги родиха са от най-просташката пасмина, обиращата мандри, после опоскаха държавата с комунистическа ярост под формата на "приватизация" за по 1лев!!! КОЙ ИМ ВЯРВА ОЩЕ НА ТЕЗИ МАРОДЕРИ И ТЕРОРИСТИ, начело с Фигуранта на МАФИЯТА , ( комисионера за милиони с едни Грипени, но номера не мина и ОЗЛОБЯ ДО СТЕПЕН ДА РАЗРУШИ ДЪРЖАВАТА ), който ги НАСЪСКВА да безчинстват ...ПФУууууу...БОГ ДА ГИ УБИЕ... се молим денонощно !
15.10.2020 11:34 / Отговор
КОМУНИСТИТЕ ПЪРВИ СИ ИЗУЧИХА ДЕЦАТА НА ЗАПАД А НЕ В МОСКВА,МАСКИРАХА ГИ КАТО„ УМНИ И КРАСИВИ“ И РЕШИХА ДА НИ ПРОБУТАТ МАРКСИСКО, ЛЕНИНСКИ И СТАЛИНСКИТЕ СИ МЕТОДИ НА ТЕРОР САМО ЧЕ ВРЕМЕТО Е НЕУМОЛИМО И ИДВАТ НОВИ МЕТОДИ НА ЗАВИСИМОСТИ КАТО ИНТЕРНЕТ А МОЖЕ БИ СЪСИПВАНЕТО НА СЕМЕЍНИТЕ ХРИСТИЯНСКИ ЦЕННОСТИ КОИТО КОМУНИСТИТЕ НЕ УСПЯХА,СЕГА ДЕЦАТА ИМ ЩЕ СЕ ОПИТАТ
15.10.2020 13:14 / Отговор
кесо Поздрави за точния и смел коментар на Ал. Йорданов и за коментарите на писалите преди мен!
15.10.2020 13:27 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още