Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Юлиана Методиева: Атанасов ме простреля право в очите със съобщението, че Демократична България ще се коалира с БСП

Мрежата

Юлиана Методиева: Атанасов ме простреля право в очите със съобщението, че Демократична България ще се коалира с БСП

Снимка:

От профила във Фейсбук на журналиста Юлиана Методиева

Тази сутрин рано-рано ми звънят от „Да,България“. Втори път. Още на първия учтиво отказах, но видимо са на зор. Питат взела ли съм вече решение да им стана застъпник? Телефонният ми номер го имат от годината на техния изборен прощъпулник. В една софийска гимназия тогава вписвах със застъпническа старателност каквото видях. Дори и онова, което не е видимо за простото око. Журналистически навик. Някои неща хич не ми харесаха. Още по-малко ми харесват и днес.

Вбесена съм от Атанас Атанасов, шеф на ДСБ и партньор на Да, България! Простреля ме право в очите със съобщението, че на предстоящите избори Демократична България ще се коалира с БСП и всякакви други леви и черни свободни валенции! Генералът от ДСБ, разбира се, пет пари не дава дали с новината си по БНР ме е проснал като труп, та едва шавам.

През 2017 в бившия дом на Българо-съветска дружба този бивш секретар на МВР седна до мен заедно с Радан Кънев. Миришеше на бъдещ брак по сметка. Затова ми се поизпари желанието да се запиша в бъдещата партия на Христо Иванов. Демократи за силна България (ДСБ)от раждането си са като домашно тъкано чердже. Тук-таме прозира синя прежда. Човек го хваща истинска депресия като се има предвид гордото минало на Съюза на демократичните сили и антикомунистическия призив  „кой не скача - е червен“! Но такъв си беше Иван Костов. Разсърдва ли се - рита котлето. После в телевизионен и радио ефир копае гроб на политическия враг, ако и довчера да му е бил приятел.

Може да е е проява на партийна деменция тази заявка за коалиции на генерал Атанас Атанасов. Но ако няма медицина в постъпката му,  е повече от нахалство. Тя е криминален акт! Посегателство върху политическата ми памет! Направо кражба! Все едно ми взима личната карта и със заграбената самоличност тръгва да се представя за мен като труженичка в къщата с червени фенери!Покойната ми майка ще се обърне в гроба. А какво ли ще правиш, генерале,  с онзи софийски милион от Орлов мост дето пееше „Времето е наше“ и запокитваше в лицето на комунистите 45 годишната си омраза?  

                                                                                                                                                         


Коментари (14)

НЕ Е ДЕМЕНЦИЯ... ДБКП/ДСБКП СА КРИЛА НА КОМУНУСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ......................... ИЗЛЪГАНИ СА 2.6% ОТ ИЗБИРАТЕЛИТЕ-КОЕТО Е И ЗАДАНИЕТО ЗА КРИЛАТА-ДА КЪСАТ ЖИВО МЕСО ОТ ДЕМОКРАТИЧНАТА ОБЩНОСТ И ТАКА ДА ОБСЛУЖВАТ БСП /БКП.......И ВРАЖЕСКА РУСИЯ......
НЕ Е КЪСНО ЗА ПОПРАВКА......
18.01.2021 15:19 / Отговор
Анастас #

Педерасчетата, геховете, веганите и чалгарите ще ги вкарат в Парламента. Толкова им е пипето и ще гласуват за Дебъ - ДСБерастията и за Чалга простака.

А тези които не са педераси и чалгари - да се отправят към аптеките ...

ВАЗЕЛИН му е майката !
Както каза генерал Гном вече заобикват и Цвъ Цвъ и БСП, преди това Татяна Дончева-Десен Човек и Мая с изтеклите води ...

Да си мажат насраните задници с вазелин, че скоро ще им наредят да заобичат Деса-Простакеса и Мутрата Радев-Вън.

(предизборно)
18.01.2021 21:07
Атанасов не е казвал такова нещо. Каза, че очаква самостоятелен мандат при завъртване на конституционната рулетка, и очаква подкрепа при сформиране на експертно правителство и припознаване на тяхната програма, но без Герб и ДПС. Това е друго, не е казвал, че ще прави коалиция с БСП.
18.01.2021 15:48 / Отговор
Ама какво да прави, като те са неотделима част, крило от БСП/БКП................................... На кметските избори за София-цял свят го видя......
18.01.2021 15:58
кесо Доста скоро след създаването си ДСБ се превърна в левичарска маоистка организация и неизменна патерица на партията-майка БСП/БКП след оттеглянето на истинските седесари демократи като Екатерина Михайлова и хората около нея. Явно те доста бързо осъзнаха какъв удар нанесоха на демократичната общност с разцепването на СДС и какъв червен Франкенщайн са създали в лицето на ДСБ.
18.01.2021 18:06 / Отговор
Даниела Пишеш абсолютни глупости
19.01.2021 13:46
кесо Доста скоро след създаването си ДСБ се превърна в левичарска маоистка организация и неизменна патерица на партията-майка БСП/БКП след оттеглянето на истинските седесари демократи като Екатерина Михайлова и хората около нея. Явно те доста бързо осъзнаха какъв удар нанесоха на демократичната общност с разцепването на СДС и какъв червен Франкенщайн са създали в лицето на ДСБ.
18.01.2021 18:06 / Отговор
Аз също съм от тези, които късно се осъзнаха. Все пак значително по-рано от Юлиана Методиева, а моите родители значително по-рано от мен. В ДСБ на по-ключови позиции са останали, освен подставените лица, много които, някога яхнали вълната на демокрацията бяха издигнати до длъжности и постове, които никога не биха получили само на база личните си качества, способности, трудолюбие. Сега искат пак да получат нещо, което не им се полага, експлоатирайки до дупка носталгията по онова време на надежда, младите години на СДС . Същото правят и комунистите, между другото, експлоатирайки носталгията по Тодор Живков. А целта им е само власт и пари.
18.01.2021 18:44 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още