Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. За първи път слушах Мангъров – заседнал е някъде назад в развитието на медицината

Мрежата

За първи път слушах Мангъров – заседнал е някъде назад в развитието на медицината

Снимка:

Жанина Драгостинова, Фейсбук

За първи път слушах Мангъров, досега само бях чела интервютата му. Останах с впечатлението, че всички ние, без да сме лекари, сме изчели повече материали по вирусология и епидемиология от него. Този човек е заседнал някъде назад в развитието на медицината. Наистина не разбирам защо му вярвате. Ваше право е, но ме учудва това доверие. Той разчита на естествения подбор. Нали смисълът на медицината е да се противопостави на този естествен подбор? Нали повечето от вас живеете с някакви болести, тъкмо защото медицината ви е помогнала. Иначе отдавна да ви нямаше. Добре, да оставим настрана Мутафчийски, но поне с Дростен го сравнете. Или с всички лекари от целия свят, които говорят от интензивните отделения на болниците.

За първи път слушах Мангъров, досега само бях чела интервютата му. Останах с впечатлението, че всички ние, без да сме...

Публикувахте от Janina Dragostinova в Понеделник, 27 април 2020 г.  

Коментари (7)

Христо Петров Ами какво да се прави, като е лекувал детето на Цветанка Ризова, но колко още пъти ще го кани в студиото да ни облъчва?
27.04.2020 21:47 / Отговор
Ивелина Стоянова Проф. Бакди е един от най-големите експерти в Германия в областта на инфекциозните болести-медик,вирусолог,микробиолог,22 години завеждащ института по вирусология и микробиология към университета в Майнц!
"Мерките срещу коронавируса (ковид19) са гротескни ,прекалени и направо опасни"(....) Останалото ,което говори професора е 1;1 като Мангъров!
Явно и този професор е заседнал някъде назад в развитието на медицината ,според нашето Жанинче;))))
27.04.2020 22:12 / Отговор
Karabas Barabas Само като му видях десктопа на компютъра на Мангъра, как е заринат с файлове и веднага ми стана ясно, че тоя човечец няма начин да не е „заседнал е някъде назад в развитието на медицината“! Дори и да намери нещо ново, а той не го и търси, като му слушам плямпането, той не може да си запази информацията, защото няма място за нов файл на десктопа, а той не знае къде иначе да я запази тази информация!
27.04.2020 22:18 / Отговор
Ивелина Стоянова Проф. Стефано Монтанари -нанопатолог с 40 годишен стаж.
Хората не трябва да стоят в къщи.Хората трябва да излизат ,да се движат. Правителството със своите мерки влияе изключително вредно на здравето на населението.Дори ако човек прекарва вируса безсимптомно ,т.е. по същество е здрав,те казват,че е болен и че това ще се отрази на здравето му.Считам ,че възрастовата група също трябва да излизат на улицата и да водят нормален начин на живот.Това,което наблюдавам сега е някаква апотеза на безумието .Ръкавиците имат разрушителен ефект върху защитната бариера на кожата.Маските са смешни.За здравия човек,това е същото като да поставите пръчки за ограда от комари.Около нас има милиарди вируси.И ако има коронавирус срещу вас,маската изобщо няма да ви защити.Ако човек е болен,той трябва да сменя маската на 3 минути..В противен случай това също няма смисъл.
"В действителност от коронавирус в Италия са загинали само 3-ма (трима) души" !
27.04.2020 22:38 / Отговор
М-ов Жани може ли да ти е*а майката проста?
27.04.2020 23:58 / Отговор
Джедай Тотю Е, ама друго си е умнокрасивата учтивост и възпитание, нали?
29.04.2020 11:53
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още