Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. За ваксинацията: Адски гладка процедура. Страхотна организация, супер мили лекари

Мрежата

За ваксинацията: Адски гладка процедура. Страхотна организация, супер мили лекари

Снимка:

Елисавета Белобрадова, Фейсбук

Отивам във ВМА да се ваксинирам. Подреждам децата на пейката и заставам на опашката. И хоп! Министърът се появява да подкрепя народа, вижда ме, че размахвам телефон и вика “ДА СЕ СНИМАМЕ?” “Ма, разбира се”, викам. После асистентът му дойде и вика “Да тагнете министъра”. Гледам го тоя асистент и си мисля “ Тва момче има ли представа колко струва таг на моя профил?”

Но, по същество. Адски гладка процедура. Девет стола, страхотна организация, чаках общо осем минути, супер мили лекари, ваксината е АстраЗенека, не се предлага друга ваксина, например на Шанел, и втората доза е след 28 дни.

Утре идете и може да случите и премиерът да ви цуне, да ви щипне, да ви каже, че сте супер.

Централен вход на ВМА. Насочват ви, няма нужда от записване на час. Просто 15 минути от времето ви.

 

Отивам във ВМА да се ваксинирам. Подреждам децата на пейката и заставам на опашката. И хоп! Министърът се появява да...

Публикувахте от Letiashtata Kozzila Erato в Събота, 20 февруари 2021 г.  

Коментари (3)

Сутринта се ваксинирах. В Окръжна болница. Работят няколко кабинета. Никакво чакане. Попълваш декларацията и веднага те боцкат. Симпатичен млад лекар обяснява ако имаш въпроси. Всичко е бързо дори весело. Нямам никакви оплаквания, нито температура, нито главоболие. Изключително съм доволна, че се взе решението за "зелени коридори"
21.02.2021 15:08 / Отговор
Белобрадова преди три седмици опищя света, че ще се ваксинира през 2040 година, че ваксини няма да има скоро, с години нямало да има , здравният министър нямал план, нито имало ред, и като цяло по-некадърно правителство няма. Добре, че поне публично се е самоопревергала и си отдъхнах, че се е ваксинирала поне тя.
21.02.2021 17:53 / Отговор
Българин Браво България!
Не като Великобритания,преди два дни съда се произнесе че здравния министър е постъпил независимо като не е публикувал договорите сключени за защитно облекло навреме!
Ваксинират се засега само хора над 65 години ,другите ще чакат до май,които са под 50 години,че за тях и да хванат ковид няма страшно!
Не 4 седмици а 12 седмици ако имате късмет за втора ваксина! Това е Великобритания!Вечна карантина!
Така че българите трябва да осъзнаят колко са късметлии със демократични мерки и ваксиниране базирано на наука,не полита!
МИСЛЕТЕ КАТО ГЛАСУВАТЕ СЕГА НА ИЗБОРИТЕ!
21.02.2021 20:42 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още