Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Забавните „цитати“ на Радев – в стил „Ако аз управлявах“

Мрежата

Забавните „цитати“ на Радев – в стил „Ако аз управлявах“

Забавните цитати на Радев – в стил Ако аз управлявах - Tribune.bg
Снимка:

Общинският съветник Димитър Вучев, Фейсбук

„Благодарение на контактите ми във ФСБ, ЦРУ, МИ-6 и Мосад, достигнах до още няколко автентични цитата от Румен Радев:

"Ако аз управлявах, България щеше да купи Грипен и изобщо нямаше да допусне разглеждане на офертата за Ф-16."

"Ако аз управлявах, всички съпруги на политици щяха да са на държавна заплата."

"Ако аз управлявах, щях да направя веднага проверка на кемтрейлса."

"Ако аз управлявах, Митко СМС-а щеше да е шеф на БТК."

"Ако аз управлявах, България нямаше да предприеме никакви мерки срещу коронавируса." 


Коментари (8)

Гергана Гацева Браво, г-н Вучев! Много на място! Надявам се това да не се случи повече , този да управлява държавата и за минута дори.
19.05.2020 16:18 / Отговор
Дълго време се чудех, на кого ми прилича президент Радев и днес изведнъж се сетих на Анита Мейзер
19.05.2020 16:45 / Отговор
Христина Ананиева Поздравления г-н Вучев, много добре и точно отразено. Не съм гласувала за Радев, но вярвам че много от тия, които са гласували съжеляват.Не са предполагали, че ще дадат своя грас за един хитър като хиена, зъл, злобен, отмъстителен и изпечен крадлив комунист, а също изменник и продажник, като Р.Р.!!!
19.05.2020 17:52 / Отговор
Тартаковер Имате рядък шанс да управлявам аз. Защото, ако управляваше колегата Радев, щеше да постъпи като Путин, Борис Джонсън, щяха да измрат хора. Измряха навсякъде. Хиляди, хиляди на ден умрели!" Покъртително самохвалство на Тулупа. Страшен полет на фантазията! Стил на говорене, който в нормални хора би предизвикал отвращение, в нормална държава-съдебни дела, а тук се смеят, хвалят го за "мъдрата реч". Коментиращи с интелект на мисирки, се радват и ръкопляскат !? Разбирам автора на тази помия, той е гербаджия, захлебил е здраво и продължава да смуче от паричките на София,но какво влиза в джоба, на простичкия глупак, който се омайва от онзи живеещ на неговия гръб, живеещ от неговите пари? Винаги е имало гангстери, тарикати и шмекери, винаги е имало и глупаци които да ги следват и губят. Такъв е живота-французите са го казали.
19.05.2020 18:10 / Отговор
Смилен Възхитителни коментари. Ас летец, най добрия в България!!!!!,завършил Българска и Американска военни академии, владеещ немски и английски перфектно! Патриот!!!! Вашият любимец, напуснал МВ за да си запази червената книжка, член на борческите групи, довел България до последно място по свобода на словото и раждаемост, и доходи! Най-бедните страна в Европа! Прогонил от страната милиони. По смъртност сме на не почетното първо място! Мислете за България несретници! Родината ни загива !!!!!!
19.05.2020 18:24 / Отговор
Тартаковер "Смилен", ама ти сериозно ли...? Аз мислех че тук пишат главно кукурингели, или подлоги на Боко, същества които не разбират неговата некадърност, арогантност и човешки грешки, откраднали много години от техния живот. За съжаление и от нашия ! За тях фактите и доказателствата никога не са били решаващ фактор. Главното са били думите му. Пиша тук отвреме навреме, защото се забавлявам от глупостта и избликналата пяна в душите им. Не че съм садист по природа- не, просто искам да раздвижа душевното им блато, да ги накарам да помислят разумно. Ама те не го осъзнават и облещват очите си като паници, грабват телефони или клавиатури и изсипват онова, което се е създало между двете им уши..
19.05.2020 18:43
Ха, ха! Сбраха се два мозъчни ганглия и не могат да си се нарадват. А зад всеки храст им се привижда гербер.
20.05.2020 10:18
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още
Актуална тема