Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Заплашваният плевенчанин до Радостин Василев: Проявявате слабост! Жалък сте! Наведете глава и се извинете

Мрежата

Заплашваният плевенчанин до Радостин Василев: Проявявате слабост! Жалък сте! Наведете глава и се извинете

Заплашваният плевенчанин до Радостин Василев: Проявявате слабост! Жалък сте! Наведете глава и се извинете - Tribune.bg
Снимка:

Плевенчанинът Христо Аврамчев, който обвини в заплахи кандидат-депутата от ПП/ДБ Радостин Василев, отговори част от вчерашните твърдения на Василев по негов адрес.

„За другите обвинения, отправени към мен от Вас, ще дам отговор, но по-късно! Виждам, че проявявате слабост! Жалък сте! Наведете глава пред обществото и се извинете!“, призова той.

„Бих искал да дам публично отговор на вашия пост, опитвайки се да ме почерните пред обществото! Относно снимките пуснати от Вас, бих искал да отговоря на всяка една! На първата снимка сме аз и двама мои приятели. Единият се казва Николай Даскалов по прякор Робота. Многократен шампион на България по картинг и мотоциклетизъм на писта. Познат на целия ни град със спортните си постижения. На въпросния господин съм кум и кръстник на детето, което ни прави семейство. Другото лице се казва Владимир Лозански. Уважаван бизнесмен-земеделец, с който сме приятели и си помагаме от деца! На втората снимка сме аз и Красимир Манолов Първанов по прякор Гулянския, който вече не е сред нас! Със въпросния господин бяхме семейство! Той ми е част от живота! Неговата племенница е майката на моето дете!“, продължава той.

„На следващата снимка сме аз и приятели от деца. Всичките са бивши спортисти! На поредната снимка пусната от вас, съм аз и моето дете, която символизира Баща Мечта! Филм на режисьора Денис Дуган от 1999 г.“, пише още Христо Аврамчев.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети