Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Зарков: Авторитетът на Борисов пази ГЕРБ жив вече 12 години. Защото той е ГЕРБ

Мрежата

Зарков: Авторитетът на Борисов пази ГЕРБ жив вече 12 години. Защото той е ГЕРБ

От Фейсбук профила на журналиста Владимир Зарков

 

От десетина дни насам отвсякъде валят вопли Бойко Борисов да се кандидатира за президент. Зовяха го анализатори на ДеБъ. Днес се изока и самият Румен Радев.

Няма как да не им го признаем, умни са! Не ДеБъ и Зеления чорап. Тези зад тях, инженерите им.

Като такива те много добре знаят, че отмонтират ли Бойко Борисов от ГЕРБ, повече няма да има ГЕРБ.

Чели ли сте „Гераците“? Е, Борсов е нещо като Йордан Герака, той е Бойко Гер(Б)ака! Той крепи всичко, неговият авторитет пази ГЕРБ жив вече 12 години. Защото той е ГЕРБ.

Подобно на къщата на Герака, и в тази на Гер(Б)ака е пълно с облизващи се за наследството селяни. Такива дето искат да делят партията, да продават активите, да се коалират с неприлични партньори. Искат да й разгонят фамилията!

Всички, които са срещу ГЕРБ знаят, че има Борисов – има партия, няма Борисов – няма партия. И затова сега го удрят под лъжичката, канят го да влезе в битка с Радев.

От тази битка победители няма да има. Не и за ГЕРБ. Надвие ли Бойко Зеления чорап, трябва да си тръгне от партията. И край с нея до 2 години. Ако падне, трябва да се оттегли от политиката. И пак край с партията. До 2 месеца…  

 


Коментари (4)

Stefan Така е, авторът е изчерпил темата.

Г-н Борисов си е ОК. Едно участие в кандидастване за президент ще е като усилията на хамстер в колело. Навърта обороти, но няма КПД, полза ниц.

А Рунди Рундев, Пунди Пундев, Ламби Шишарков и Сие, нека си дуднат опорките, суетнягите толкова могат.
27.09.2021 16:01 / Отговор
Щерев Мутра
27.09.2021 20:45 / Отговор
Мутри Са тези, които направиха "приватизацията" прокудила над милион млади и амбициозни българи далеч от Родината и оставяйки милиони българи без препитание. Откраднаха и унищожиха десетки хиляди предприятия и заводи, в които работиха над 3 милиона българи. Това е най-големият геноцид в света в навечерието на новото хилядолетие. Истински Голодомор! Случи се преди да дойде Бойко, който го спря! Затова го мразите - взе ви кокала Народен! Същите пак го искат кокала - ПроДАй България на Костов - сега начело с Пинокио и Рамадан Кънев, Чалгарят на Царя, Техноимпексова, Маяма и Гей Тройката... а кораба потъва не само на Камен бряг...
27.09.2021 23:47
Делончо Еленчо Абе, Щерев, абе вещер... що не си... ? Е, ти си знаеш..., сигурен съм.
28.09.2021 04:54

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема