Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Зарков: Конкурент на „Градус“ е „Лудогорско пиле“, а собственикът му е налял десетки милиони на Манолова и ДБ

Мрежата

Зарков: Конкурент на „Градус“ е „Лудогорско пиле“, а собственикът му е налял десетки милиони на Манолова и ДБ

Снимка:

От профила във Фейсбук на журналиста Владимир Зарков

40 000 000 ЛЕВА

„Лудогорско пиле“

за Мая и ДеБъ

Предупредих, че ще е интересно с глупостите на Мая Манолова и ДеБъ! Е, стана повече от интересно.

На работническо-селския трибунал, свикан от Мая Общата и с един основен свидетел – някой си Илчовски, трябваше да бъде унищожен не Бойко Борисов! Него Мая иска само да го плющи.

Трябваше да бъде съсипан бизнесът на един човек, даващ прехрана на 4000 български семейства, за да премине в ръцете на…наш спонсор.

Тази вечер, на излизане от комисията, собственикът на фирма „Градус“ анатемоса Мая Манолова: „Не ви ли е срам госпожо Манолова, че само за два дни, заради това, което правите, акциите ни паднаха с 40 милиона лева!? Не ви ли е срам? Вие носите отговорност за всичко тук“!

В нормалните страни тази кюстендилска особа и тези зад нея, щяха да са на момента арестувани за злоупотреба с власт и умишлен опит да се фалира невинен човек! За да се открадне бизнесът му!

А сега внимавайте!

Най-големият конкурент на фирма „Градус“ е… „Лудогорско пиле“, собственост на „Амета Холдинг“. Управител на „Амета Холдинг“ и „Пилето“ е Любомир Лозанов. По-важното е, че той е единственият български бизнесмен в борда на директорите на фондация „Америка за България“!

Същата тази фондация през годините е наляла десетки милиони в джобчетата на Христо Иванов, Иво Мирчев, Сандов, Кака Цона и останалите, които днес тичаха по време на комисия, за да подсказват на Илчовски какво да говори! Той пък им пращаше снимки, за да има какво да го питат.

Спонсор е и на „Капитал“ и „Дневник“, дето днес медийно обслужваха екзекуцията!

Сега затворихте ли си кръгът, уважаеми?

Няма го вече Пеевски да ви краде бизнесите, както го обвиняваха! Тук вече са Мая Манолова, Мирчев, Свирчев и кака Цона, за да ви ги фалират!

Ей така, от благодарност към техните спонсори, които не искат да им се пречкате в краката!

ДеБъ тия лудогорски пилета…  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още