Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Жители на „Красно село” с подписка срещу Росина Станиславова от ДБ, затваря заведения в района

Мрежата

Жители на „Красно село” с подписка срещу Росина Станиславова от ДБ, затваря заведения в района

Жители на Красно село с подписка срещу Росина Станиславова от ДБ, затваря заведения в района - Tribune.bg
Снимка:

Жители на Красно село с подписка срещу кмета от ДБ Росина Станиславова , която иска да затваря заведения в района с обяснение, че на тяхно място ще се извършва озеленяване. Това става ясно от пост в групата „Красно село- инициативност и решения за бъдещето”.  

„ВНИМАНИЕ!!! Споделяйте!

Росина Станиславова иска да събори ето това функциониращо от години заведение и на негово място да прави озеленяване!

Тя НЕ МОЖЕ да поддържа сега това, което има като зелени площи!!!

Сладкарницата на ул. “Дебър” и “Хубча”

Хората организират ПОДПИСКА в защита на тяхната работа, препитание и хляб за семействата. ДА ГИ ПОДКРЕПИМ, КАТО СЕ ПОДПИШЕМ В ПОДПИСКАТА! Аз ще го направя! Подписката е в сладкарницата.

От публикация на Petya Petrova се разбира, че Росина маха масите на заведението, от което автоматично хората остават БЕЗ работа и по този начин ги принуждава да се откажат и да фалират доброволно! Две години всички заведения бяха без клиенти! Сега, когато Ковид криза няма и хората трябва да поемат свеж въздух и да се възстановят от загубите, Росина се появява и започва да репресира и руши всичко хубаво в района ни! Доказано!

Същата съдба грози и друго работещо от години заведение - “Лютите чушки” - срещу Пирогов”, се посочва още в поста.

Припомняме, че през 2021г. КПКОНПИ установи с второ свое решение  конфликт на интереси срещу кметицата на столичния район "Красно село" Росина Станиславова. Този път то е заради това, че е назначила дъщеря си като сътрудник по европроект. Става дума за същия, по който бе установен конфликт на интереси срещу самата кметица. Проектът е за патронажна грижа и доставка на храна за възрастни хора.

Скандалът около Станиславова започна в началото на годината, след като се разбра, че кметицата е назначила сама себе си за ръководител на проекта. Според КПКОНПИ така тя е получила близо 10 хил. лв.

 


Етикети ДБ, подписка
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати