Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Журналист: Рашков върна МВР във времето, когато полицейските фуражки охраняваха държавата на БКП

Мрежата

Журналист: Рашков върна МВР във времето, когато полицейските фуражки охраняваха държавата на БКП

Снимка:

От Фейсбук профила на журналистката Юлиана Методиева

 

Бойко Рашков върна МВР тридесет години назад във времето, когато полицейските фуражки не пазеха живота и здравето на гражданите, а охраняваше стръвно държавата на БКП! Акциите, които извършва този служебен министър вече шести месец ще донесат тежки главоболия на наследника му, а като цяло спечелените дела срещу него ще се изплащат от данъците ни.

Освен, че е въплъщение на униформен произвол, Рашков е и расист. В петък негови хора от районното управление на град Лом, обръщат с главата надолу жилището на седемдесетгодишна жена от ромски произход. Без заповед, без надлежни документи, без призовки, с една дума – типична акция за сплашване и саморазправа с беззащитен човек от малцинството. Тарашили къщата, разпрали матраци, обръщали столове и маси. Ужасената жена припаднала, защото освен шока от нахлулите в дома й полицаи, тя била с психическо заболяване. Дори чаша вода не й дали, въпреки че сред седмината служители на реда имало и жена полицайка. Ченгетата на този вътрешен министър е известно, че не страдат от излишна човечност. И за какво са нахлули като отвързани кучета в частен дом? За да търсят списъци, подготвени за купуване на гласове!На всичко отгоре натикали протокол в ръцете на възрастната жена и със сила я накарали да сложи подписа си! И днес тя не знае какво е подписала, била е в несвяст. Като резултат от подобните силови акции на Бойко Рашков гражданското избирателно право на противниците му е под пълна заплаха да бъде упражнено.

Мнозина от съседите подозират не само политическа връзка в безобразията на МВР(уплашената до смърт жена е майка на кандидат за депутат на Демократична България ). Те са убедени,че демонстрираната безнаказаност на служителите на реда има и дълбоки етнически причини!

Бесовете на Бойко Рашков са се развилнели тотално и като за последно. Грубият му натиск върху етнически и политически неудобни хора е насърчаван от президента Румен Радев. На който му харесва такава полицейска държава, значи му липсва базисно разбиране за демокрация. Тежко на онези, които в неделя ще изберат безконтролността, личната мъст и расистката предубеденост, символ на които е вътрешният министър от първото и второто служебно правителство.  


Топ новини

виж още

Актуална тема