Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Журналист: Централният офис на „Има такъв народ“ се оказа фирма за недвижими имоти

Мрежата

Журналист: Централният офис на „Има такъв народ“ се оказа фирма за недвижими имоти

Журналист: Централният офис на Има такъв народ се оказа фирма за недвижими имоти - Tribune.bg
Снимка:

Седалището на партията на Слави Трифонов, която е първа политическа сила се оказа офис на фирма за недвижими имоти „Sander Correct“. Това написа в профила си във Фейсбук журналистът Веселин Стойнев. Той е решил да посети офиса и да „пие вода от извора“ като види къде се помещава ИТН.

Заварва обаче табела на брокерска компания и звънец, на който никой не отговаря. Явно такава партия няма, чуди се Стойнев.

Ето и публикацията му:

„Време е за друго“, беше предизборният слоган на „Има такъв народ“. За какво друго? Не за мен, за едни други балами питам. За друго НДСВ, за друго ДПС, за друго Бойче, или за някакво съвсем метафизично друго? Викам си, ще пия вода от извора - ето го централния офис на партията според интернет страницата ѝ – „Одрин" 70, ет. 7, ап. 18 (https://pp-itn.bg/). Съвсем близо до „Стамболийски", нова сграда. Обаче никъде не личи тук да е седалището на първата вече политическа сила у нас. Нито на звънците и пощенските кутии отвън, нито пред самия ап. 18. няма дори едно стикерче.

Пред ап. 18 се мъдри табела на фирма за недвижими имоти „Sander Correct". На позвъняване - никой не отваря. На посочения телефон на партийния офис - също. Абе, хора, вие сигурни ли сте, че сте гласували за ИТН? Такава партия няма, явно за друга сте гласували. „Има такава партия", ще изреве досущ Ленин утре от радиоточката, днешния Фейсбук, Слави Трифонов. Бе може и да има, ама друг път“, пише журналистът.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати