Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Журналист зове Иво Мирчев да не говори за осигурителна система и пенсии

Мрежата

Журналист зове Иво Мирчев да не говори за осигурителна система и пенсии

Снимка:

От Фейсбук профила на журналиста Виктор Иванов

Тома Белев, Петко Ковачев, сигурно имате някаква приказка с Иво Мирчев.

Моля, накарайте го да се отдаде на снимане на Христо Иванов и да не говори за осигурителна система и пенсии! Че такива откровени глупости, скоро не са бълвани.  


Коментари (12)

Не е ли цензура, да забраниш на някого да говори по различни теми. И затова сме на 111 място по свобода на словото.
05.10.2020 18:37 / Отговор
кесо Ами днес стана модно червените идиоти да говорят идиотизмите си без никакви проблеми. Докато на разумните хора се отнема думата и техния глас си остава глас в пустиня, в каквато впрочем скоро ще ни превърне освирепялата за власт червена сган.
05.10.2020 19:49 / Отговор
Бабка При анкетиране да казваме,че ще гласуваме за партиите от протеста, а на изборите да си гласуваме за ГЕРБ!Да ги размажем на изборите червените предатели !БОКЛУЦИ МРЪСНИ!САМО ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ!
05.10.2020 20:18 / Отговор
Karabas Barabas Нерешилите за кого да гласуват пак няма да решат и ще отидат за гъби и риба! Това е положението и няма защо да се лъжем! В сайтовете и форумите беснеем, а като излезем – немеем! Протестите направиха неоценима услуга на Баце – сплотиха редиците на ГЕРБ и ДПС, а те и без това са винаги готови за избори! А до самите избори пък има достатъчно време и почетният председател – Хидроинженероглу ефенди да спретне една голяма и сърдечна благодарност на десантчика на неговия плаж в Росенец и на юначните протестиращи, дето му направиха централата на омлет с домати! Христо Иванов, а и mon tout petit général Атанасов не пипнаха даже и с пръст партийна работа и чакат морето да се подкваси, с големи лъжици в ръка!
05.10.2020 20:36
Коко Бароко Тези улични ПРОСТАЩИНИ НАПРАВИХА най-голямата УСЛУГА НА ГЕРБ и БЕТОНИРАХА ЕЛЕКТОРАТА му , и да не се чудите вие комунистически БОКЛУЦИ и НЕГРАМОТНИ ДЕБИЛИ, ЧЕ ПОБЕДИТЕЛ на предстоящите ДЕМОКРАТИЧНИТЕ ИЗБОРИТЕ март месец ЩЕ СЕ КАЗВА ГЕРБ ! ЧЕСТИТО можем да кажем още сега НА ПОБЕДИТЕЛЯ - ГЕРБ !!!
05.10.2020 22:49 / Отговор
Весела Иво Мирчев и Христо Иванов не трябва да говорят за нищо, защото са некомпетентни и само се излагат!
06.10.2020 15:46 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още