Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Журналисти се възмутиха от „извънредното“ интервю на Слави Трифонов в БНТ

Мрежата

Журналисти се възмутиха от „извънредното“ интервю на Слави Трифонов в БНТ

Лидерът на ИТН Слави Трифонов реши да даде интервю пред българска медия и да се покаже. След като имаше горчив опит с френското издание „Монд“, Трифонов се похвали, че утре възможност да му задава въпроси ще има Бойко Василев от БНТ. Официално „Панорама“ е в лятна почивка, но само зарази Трифонов програмата на държавната телевизия ще бъде променена. По този повод журналисти се възмутиха и написаха остри коментари във Фейсбук.

Генка Шикерова

Държавната телевизия ще излъчи като извънредно в програмата си интервю с български партиен лидер. Малко като пресконференцията на колегите му преди време. Въпросът е дали и останалите партийни лидери трябва да започнат да гледат лошо и да се изолират кой в джип, кой в телевизия, за да се ползват от екслузивни привилегии.

Полина Паунова

Разбирам, че утре БНТ ще излъчи извънредно интервю със Слави Трифонов (след "По света и у нас"). 

Всичко хубаво, всички искаме интервюта със Слави Трифонов.  Той не дава (освен на Волгин и явно сега на Бойко Василев). Но каква е причината - да се пренарежда програмата на обществената телевизия, щом някой партиен лидер е  решил да говори. Това достатъчен аргумент ли е? 

Джипка моделът изглежда не просто не е катастрофирал, ами си става обичайност. В която просто не лъчим (формално) от джипка.

Лиляна Панделиева

Специална новина в Новините на БНТ: Утре, в Панорама, в специално интервю, ще говори СЛАВИ.

Ама СЛА-ВИ, бе! Лично! Проговаря! И царят не издържа толкова време да мълчи!

СЛА-ВИ ще говори не като участник в студиото (като хаджи Тошко да се обръща към събеседниците с "абе, пич!"), а със специално свое време, веднага след новините - досущ като президент, главен прокурор. Що молби и кандърми са били, що уговорки...

В пика на своята световна известност, Чарли Чаплин обяснил защо не ходи по личните партита на богаташите и известните: "Докато си в техните кухни, те никога няма да са на твоите филми!"

За Панорама интервюто е гарантиран рейтинг и медийна победа - при всички условия на интервюирания, интервюто все пак се случва. Онова, което няма да чуем обаче е, че партията И Така Нататък (ИТН) даде всичко от себе си, за да се отърве от непоносимата тежест на управлението. Организирано и целенасочено партийните лидери направиха необходимото, за да отблъснат достатъчен брой избиратели, за да останат в опозиция в следващия парламент. И тогава вече да се развихрят с шоуто, за което те бяха готови още от първите избори. Това е всичко, което могат и което някога ще предложат - шум и шоу.

Приятно ни гледане на ЕКС-КЛУ-ЗИВ-НОТО интервю в Панорама ???? Чудя се само дали интерюиращият ще е по-мек от Петър Волгин по БНР или дори по-мек от Опра Унифри срещу самоотлъченото полу-кралско-полу-цветнокожо семейство, мигрирало по Америките  

 


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още