Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Журналисти за пенсионирания Кантарджиев: Роден комуникатор

Мрежата

Журналисти за пенсионирания Кантарджиев: Роден комуникатор

Снимка:

В социалните мрежи не стихва недоволството и коментарите срещу отстраняването от длъжност на проф. Тодор Кантарджиев.

Доводът на служебния здравен министър беше, че експертът, чието чувство за хумор и комуникативност са пословични, бил навършил пенсионна възраст.

Журналисти определиха действията на Стойчо Кацаров като „стъпка накриво“ и „акт на наемник, който върши мръсната работа на Радев“.

Соня Колтуклиева, журналист

Отстранили проф. Тодор Кантарджиев, пенсионирайки го поради възраст.

А защо не пенсионират Бойко Рашков? Така служебният кабинет на президента Радев няма да си тръгне толкова посрамен.

Ива Капкова, журналист

В здравеопазването е батак и трябва яка сеч, но с Кантарджиев  служебният министър стъпи накриво. Демоде е Кацаров да лустрира професора, като стар седесар - стар социалист.  Пък и направи лоша услуга на президента. Излиза, че Радев чисти червени, пък те са го избирали.

Веселина Седларска, журналист

Само ще вметна, че на други места хора, родени комуникатори, като проф. Кантарджиев ги търсят под дърво и камък, защото са незаменими в кризисни ситуации. А тук го пенсионираха, което е другият начин на кажеш: Нямаме повече нужда от теб. И през ум не им минава, че всъщност работят за ГЕРБ така.

Стефан Ташев, журналист

Историята винаги се повтаря като фарс. Когато използваш наемници, с единственото качество, че мразят Борисов, се получава историята с проф. Кантарджиев. Бившият седесар Стойчо Кацаров, с очевидни психични проблеми и его на неосъществен министър при Костов, бе нает от Румен Радев да върши мръсната му работа.

Също като пенсионера Бойко Рашков - да върши мръсната работа в МВР. Лошото на наемниците е, че като не им чешеш егото и не им плащаш редовно, се обръщат срещу теб.

Да си знаеш, Радев.

Ще платиш скъпо и за Рашков и за Кацаров. Едно голямо благодаря на професор Кантарджиев. Няма смисъл да бъде сравняван с Кацаров, разликата е от Земята до Марс. Господ си знае работата. И всичко се връща. За наемниците през войните не важи Женевската конвенция за пленниците. Както и за заловените на бойното поле мародери.

Иво Никодимов, журналист

Пенсионирането на проф. Кантарджиев е груба грешка. Недостойна постъпка в името на егото на една съветничка! Срам за българската държава!  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още