Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Журналистка: Бабикян завижда на Татяна Дончева, затова отправя мръснишки инсинуации

Мрежата

Журналистка: Бабикян завижда на Татяна Дончева, затова отправя мръснишки инсинуации

Снимка:

От Фейсбук профила на журналистката Юлиана Методиева

Сигурно защото съм филолог по образование се вглеждам в думите и човека, който ги произнася. Пък и древните са казвали, че думата е душата на битието. Например, ако се заслушаш в произнесеното снощи по „Панорама“ от Тошко Йорданов, веднага ти става ясно какво му е битието. Прост човек, дипломиран в НГДЕК, комерсиален до мозъка на костите. Язък, че обезчести предаването с „мое, пич“ и друга подобна словесна уличност от копанята на ИТН.

Тази сутрин отново по БНТ друг депутат, също от мега модерните партии на протеста, заби ръждив меч в… една дама. На фона на Тошковите простащини Арман Бабикян звучеше по-засукано. Яд го е на Татяна Дончева, която каза наскоро, че  „Мутри вън“ дразнят хората и е добре да се „редактира“. В този смисъл реакцията на Бабикян е неизбежна.

Понеже като професионален пиар смята, че владее словото както каубой- коня си, той каза при Георги Любенов така: „Това (Мутри вън) не е лирика за ухото. Не е нежно изпълнение на цигулка в спалня“. И си се зарадва колко красиво го измислил! Не е като Тошко Йорданов, на когото политическият фасон се пръсна снощи като детски балон. Цигулки, спалня, лирика…

Много уважавам Татяна Дончева, без значение какво от нейния патос споделям или не споделям. Ако някой се е държал „като мъж“ в публичността повече от 20 години, то това е тя. Работата е там, че освен да владее майсторски словото, без да е филолог, Татяна Дончева свири и на цигулка. На страхотните ѝ изпълнения на Моцарт или Брамс са се наслаждавали куп хора, приятели и политически врагове.

Класическият репертоар слага в малкия ѝ джоб чалгадгжийските песньовки на Тошко и неговия бос Слави. Тъкмо затова на Арман Бабикян не може да му се прости. Жлъчното набъркване на цигулка и спалня издава чист мачизъм, завист и политическа ревност кой-е-по-важен в „Изправи се. Мутри вън“.

Още от скандала с Иван Добчев за мизогинните му подмятания в прав текст по адрес на актьорския полет на Мария Бакалова, доста дами започнахме да се питаме защо един популярен в някаква област мъж, когато завижда на жена, все гледа мръснишки инсинуации да отправи по неин адрес. Днес обаче Арман Бабикян издаде напълно работата. Няма как да не уличи несъмнено превъзхождащата го Татяна, защото е със ситна етика. Толкова му е хоризонтът, защо да не я цака със спални!

Та, как беше казал древногръцкият мислител? Думата е душата на битието. Битието на новака-депутат, бъдещият държавник Бабикян, е изтъкано от здравото чувство на превъзходство на мъжкия пол. Чувство старо колкото очуканото менче от  покъщнината на селски дядо. Жалка работа.  

 


Коментари (18)

Тартаковер "Думата е душата на битието" е написала тази госпожа. А други, много по-умни и по-известни в света личности са написали, че лицето е отражение на душата.
Това е! Казвам го не аз, казали са го много по-умни от мен, от нея. Аз мога само да се вгледам в лицето, за да оценя душата. Като се вгледам в лицето на тази жена, оценката за душата й, не е в нейна полза.
16.05.2021 10:30 / Отговор
Мина Да сте се вглеждали скоро в лицето на Слави ?
16.05.2021 11:24
ranger Сигурно кумирът ти е един, дето пикае в плевенските фонтани! Познах, нали "пич"!
16.05.2021 11:42
СЛАВИ Е ЧАЛГАР И ПРОСТАК........... И......... . АЗ(ТАРТАКОВЕР) СЪМ ЧАЛГАР И ПРОСТАК..... .
..... ЗАТОВА СЕ РАЗБИРАМЕ........
........... ХА ХА ХА...........
16.05.2021 12:11
Злобарски, някой да те пита?
16.05.2021 11:13 / Отговор
Сега искам да кажа нещо друго. Като слушам изказванията на Румен Радев, се чудя, дали от летенето на високо в по-разредения въздух не му е увреден мозъка? Вие приятели какво мислите?
16.05.2021 11:16 / Отговор
само да кажа! И от двете, но при него има изначална и непоправима липса на интелект!
16.05.2021 11:24
Няма как да се увреди нещо, което го няма
16.05.2021 12:11
Борислав Йорданов Напълно си прав
16.05.2021 20:48
Тартаковер Коментирам това, което е предложил автора.А онези които коментират мен, не познавам, но ако онова което написах за лицето, душата и известните личности е истина, вероятно ме коментират орангутани.
Както и да е. Абсолютно ми е безразлично, усещам как натоварват собствените си органи. Плюс на това простащината яко личи. Но все пак да им дам малко инфо, кого се хвърлят да бранят с голи гърди. Госпожа авторката е видна защитничка на гей-прайдовете. Под маската на правозащитник.
16.05.2021 12:30 / Отговор
attropo Тебе те знаем - ти си ПРОСТАК!Какво да те коментираме?!?
16.05.2021 13:53
Лино КАКВО УВРЕЖДАНЕ ,ЧЕ ТО НЯМА НИЩО В ГЛАВАТА МУ.
ВСИЧКИ НА КОИТО РАДЕВ Е ПОДРЪЖНИК СА ТЪПИ АМА МНОГО ТЪПИ.
ТО НЕТИ НЕДОКЛАТЕНАТА МАЯ, НЕ ТИ ВАРНЕНСКИЯ АРМЕНЕЦ, ХАДЖИ ГЕНЧО
ВИДЯ СЕ КАКВА ИМ БЕ ЦЕЛТА,— НАМЪРДАХА
СЕ СИТЕ МЛАДИ И УМНИ КРАСАВЦИ — ТЪПАНАРИ.
16.05.2021 13:33 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още