Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Журналистка: Изтощих се от околно мрънкане колко е ужасно в България…

Мрежата

Журналистка: Изтощих се от околно мрънкане колко е ужасно в България…

Снимка:

От Фейсбук профила на журналистката Биляна Господарска

Изтощих се от околно мрънкане колко е ужасно в България. Не всичко в България е лошо и не е защото аз го казвам. Има си чуждестранни наблюдатели за тази работа и те отчитат същото като мен. Според доклада на Democracy Intelligence Unit (компанията, която стои зад изданието The Economist) България и Гърция са най-демократичните държави на Балканския полуостров за 2020.

Интересен детайл за феновете на Вишеградската четворка е, че България е по-демократична от Полша и Унгария. Колко демокрация всъщност искат и колко още свобода на словото трябва да им се даде на някои хора, след като според хората имат охолно?

И още: столичани, бягайте да слушате виолончелиста Миша Майски. Завиждам ви за шанса. Ако изпълнението му на концерта на Сен-Санс е по-добро от онова с мадридска филхармония, съвсем ще сте за завиждане. Голям мой любимец. Харизматик. Чешит. Обаятелен.

А, да - британец от Банско каза за Меган Маркел, че „тази момиче не е право“ и че са детски работи, но неприятни така. Стига мрънкане. На мен българската демокрация, банския британец  и Миша Майски за тази вечер ми стигат.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още