Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Злоупотребяват с Грета, треперят от лицемерие, вместо да изиска от родителите грижа за това дете

Мрежата

Злоупотребяват с Грета, треперят от лицемерие, вместо да изиска от родителите грижа за това дете

Злоупотребяват с Грета, треперят от лицемерие, вместо да изиска от родителите грижа за това дете - Tribune.bg
Снимка:

Стефан Гамизов, Фейсбук

Злоупотребата на това дете Грета Тунберг няма граници. Повечето най-вероятно не знаете, че болестта му понякога е свързана с гениалност (Синдром на Аспергер), но тук нямаме такъв случай, а изявена клинична картина с типичен силен и маниакален интерес към дадена област - глобалното затопляне. Обществото е сложно и няма прости решения за нищо, а за глобалното затопляне съвсем, освен ако озверелите левичари не решат да убият няколко милиарда души, което би било близо до техните политически исторически практики.

Злоупотребата на това болно дете показва само, колко е болно не то, а колко е безотговорно самото общество към злоупотребата във всяка нейна форма сега, стига да може да се направи някаква печалба - политическа или просто пари и слава. Това дете не осъзнава действията си, защото не може. То следва смазващите призиви на своята болест. Родителите му първо и след тях всички левичари насърчаващи тази злоупотреба, са тези които трябва да бъдат държани отговорни.

Глобалното затопляне е факт, но той няма да се реши от шайка хора без морал, каквато е майката на това дете, която до преди години е водила разточителен и охолен живот на бляскава оперна дива от шоу-бизнеса и света на "красивите и богатите", с непрекъснати пътувания с престои в обширни апартаменти в Берлин, Париж, Виена, Амстердам и Барселона. Този живот е приключил, но желанието за слава на майката не. Сега болната ѝ дъщеря е впрегната и злоупотребена, да задоволи майчината похот по отминалите дни.

Винаги съм изпитвал презрение и отвращение от левичарството и градската хипстърка култура, точно толкова, колкото към простаците. Но тази злоупотреба на това дете е нетърпима. Не може цял свят да трепери в лицемерие, вместо да изиска от родителите на това дете грижа за него!

 


Коментари (1)

Съгласен Много точен коментар. Горкото дете, наистина ми е жал за него, след като прочетох какво представлява Синдром на Аспергер. Има създадени специални програма за да се социализират такива деца , да се научат да четат и пишат. Съмнявам се, че това момиче, което не ходи на училище е усвоило тези знания.
26.09.2019 14:36 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още
Актуална тема