Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мултимедия
  3. „Coldplay“ с първата в света музикална премиера в космоса (ВИДЕО)

Мултимедия

„Coldplay“ с първата в света музикална премиера в космоса (ВИДЕО)

„Coldplay“ придаде нов смисъл на идеята за музикална премиера, пускайки за първи път новата си песен „Higher Power“ по време на видеовръзка с френския астронавт Томас Песке. Той разговаря с британската група от Международната космическа станция, съобщава АФП.

„Изпратихме ви малко музика, защото в момента не можем да свирим за никого на Земята, така че просто ще свирим за вас“, каза певецът Крис Мартин, преди да пусне песента късно в четвъртък.

„Това е премиера за цялата... галактика“, добави той, като каза, че песента е за „опитът да открием астронавта във всеки от нас, човекът, който може да прави невероятни неща“.

Самият Песке разказа на групата, че разпуска с музика. 

„Вечер, когато всички си лягат... Слагам си слушалките и си пускам музика и просто се рея... наистина е яко, чувстваш се напълно свободен“, каза той. Астронавтът разби представите в редица филми, че лесно се слага скафандър.„Във филмите просто се случва ..., бум, и си навън“, каза той. „В действителност... отнема часове, за да се подготвиш“.

„Coldplay“ ще открият следващата седмица церемонията по раздаването на музикалните награди БРИТ именно с песента „Higher Power“.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още