Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мултимедия
  3. Дипломатически скандал: Посрещат жената на Нетаняху с хляб, тя го хвърли на земята (ВИДЕО)

Мултимедия

Дипломатически скандал: Посрещат жената на Нетаняху с хляб, тя го хвърли на земята (ВИДЕО)

Сара Нетаняху била в лошо настроение

Съпругата на израелския премиер Бенямин Нетаняху – Сара, хвърли на земята хляба, с който двамата бяха посрещнати на летището в Киев от украинските им домакини, предаде РИА Новости.

В разпространеното видео на протокола по посрещането се вижда как след слизането от самолета Сара и Бенямин Нетаняху са посрещнати от три момичета с украински носии, които им предлагат хляб.

Израелският премиер отчупва парченце от хляба и го изяжда. След това отчупва второ парче за жена си. Сара Нетаняху, обаче, озадачено поглежда хляба и го хвърля на земята.

В мрежата реагираха негативно на постъпката на съпругата на израелския премиер с коментари, че „това е неуважение не само към украинците, но и изобщо към славяните“, както и, че „постъпката е, разбира се, скотска“, защото Сара е можело просто да откаже, оправдавайки се с диета. Някои, обаче, я оправдават, защото просто е изпуснала хляба.

Израелски медии посочват, че съпругата на Нетаняху е била в лошо настроение още на летището преди излитането за Киев. Те виждат причината в поведението на командира на самолета, който не я поздравил по подобаващ начин при качването в самолета.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още